REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor’da bahar havası

Denizli Belediyespor’da bahar havası

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, Altay karşısında 9 kişi ile alınan bir puanın çok önemli olduğunu vurgulayarak, takıma özgüven geldiğini ve bu moralle Alanyaspor maçını kazanıp çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 13 Kasım 2012 Salı, 13:29

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Denizli Belediyespor’da, Altay karşısında sergilenen futbol beğeni topladı. Galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirten Teknik Direktör Adnan Erkan, karşılaşmanın son bölümlerinde 9 kişi kalmalarına rağmen bir puan çıkarmasını bildiklerini ancak kaçan 2 puana da üzüldüklerini söyledi.

11.hafta maçında Alanyaspor ile 14.12.2012 Çarşamba günü saat 13.30’da Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda karşılaşacaklarını hatırlatan Erkan, ‘ Alanyaspor deplasmanda iyi oynayan bir takım. Aldıkları sonuçlarda bunu gösteriyor. Bizde iç sahada şansızlığımızı kırmak ve ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanıp, galip gelmek ve üst sıralara çıkmak istiyoruz’ dedi. Erkan, performansları nedeniyle Altay maçı kadrosuna almadığı Hüseyin ve Süleyman ile kart cezalısı Uğur’un, kadro dışı bırakıldıkları yönünde kamuoyuna yansıyan haberlerin de gerçekleri yansıtmadığını vurgulayarak, antrenman performanslarına göre Süleyman ve Hüseyin’in Alanya maçında görev alabileceklerini açıkladı.

Denizli Belediyespor Başkan Yardımcısı Akın Çelik ile Yönetim Kurulu üyeleri İlyas Tuncer ile Ali Taşevli, kırmızı beyazlıların Gümüşler stadında ki antrenmanına gelerek, baklava ikram ettiler. Başkan Yardımcısı Akın Çelik, futbolcu ve teknik heyetle yaptığı konuşmada ‘ Altay maçını kazanabilirdik ama 3 puan nasip değilmiş. Altay maçında sergilemiş olduğunuz futbol beğeni topladı. Sizlere güveniyoruz ve Alanyaspor maçında 3 puan bekliyoruz’ dedi. Denizli Belediyespor’da kart cezalıları Uğur, Cüneyt ve Ömer ile sakat olan Salim ve İsmail forma giyemeyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı