REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor’da ceza yolda

Denizli Belediyespor’da ceza yolda

Denizli Belediyespor Başkanı Namık Kemal Eraslan, Turgutluspor karşısında mağlubiyetten çok, sergilenen futbolun kendilerini üzdüğünü belirterek, başarıyı ödüllendirdikleri gibi kötü futbolu da cezasız bırakmayacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 10 Aralık 2009 Perşembe, 18:08

Turgutluspor’a kendi sahasında 2-0 mağlup olan Denizli Belediyespor, taraftarlarını üzerken, puan cetvelinde son sıradan kurtulamadı. Kendi sahasındaki 9 maçtan ancak 12 puan çıkartabilen kırmızı beyazlıların, Turgutluspor karşısında sahaya yansıttıkları futbol, yönetimi üzdü.

Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan, 4 gol yedikleri maçlarda bile sergilenen mücadeleci futboldan dolayı futbolcuları tebrik ettiğini vurgulayarak, Turgutluspor karşısında mücadele hırsı ve kazanma arzusundan yoksun bir Belediyespor izlediklerini söyledi. Eraslan, “10 kişi kaldığımız İstanbulspor ve Fethiyespor maçlarında bile deplasmanda olmamıza rağmen, futbolcularımızın sahadaki kazanma hırsı, mücadele gücü, takdire şayandı. 11 kişi olmamıza rağmen 10 kişilik futbol bile sergileyemedik. Bu durumda herkes kendisine çeki düzen vermeli. Başarıyı ödüllendiriyorsak, başarısızlığı da aynı şekilde cezalandıracağız” dedi.

Kendi sahalarında mağlup olduklarını hatırlatan Eraslan, sezon sonunda acısı çıkacak puanlar kaybettiklerini, Turgutluspor mağlubiyetini telafi edecek tek maçın ise Pazar günü deplasmanda oynayacakları Alanyaspor maçı olduğunu vurguladı. Klasman maçları öncesi yapacakları transferler ile daha derli toplu bir takım olacaklarına inandığını belirten Eraslan, herkesin içinin rahat olması gerektiğini söyledi.

Turgutluspor’un ilk golden sonra kapandığını ve futbolcularının beraberliği yakalayabilmek için çok uğraş verdiğini vurgulayan Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş, kapanan takımlara karşı yapılacak her şeyi denediklerini, kenarlardan atak geliştirdiklerini, ikiye birlerle gol yollarını açmaya çalıştıklarını, ancak son vuruşlarda etkisiz kaldıklarını dile getirdi. Dolutaş, Alanya maçını kazanarak Turgutluspor mağlubiyetini unutturacaklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı