REKLAMI GEÇ

Belediyespor’da Uşak mesaisi başladı

Belediyespor’da Uşak mesaisi başladı

Denizli Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Kademe maçında Uşak Belediyespor ile Uşak’ta oynayacak. Uşak 1 Eylül Stadı’nda ki karşılaşma, Perşembe günü saat 14.30’da başlayacak.

/ DENİZLİHABER / 25 Eylül 2012 Salı, 13:45

Denizli Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 2. Kademe maçında, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.grup takımlarından Uşak Belediyespor ile oynanacağı maçın hazırlıklarına başladı. Gümüşler Stadı’nda yapılan antrenman, saat 11.00’de başladı. Teknik Direktör Adnan Erkan yönetiminde 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, sıcak havaya rağmen yoğun tempo ile çalıştı.

Ligdeki konumları itibariyle kupa da tur atlayıp moral bulmak istediklerini belirten Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, öncelikli hedeflerini lig olduğunu vurguladı. Erkan, “ Kupa’da amacımız bir üst tura çıkmak ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Uşak Belediyespor’un kura da çıkması, iyi bir kura gibi görünüyor ama kupa maçları her zaman sürprizlere gebedir. O yüzden dikkat etmemiz gerekir. Rakibimiz de 3. ligi hedefledikleri için, iddialı bir takım görüntüsü veriyor. Ligde görev veremediğimiz oyuncularımızı, Uşak Belediyespor karşısında oynatabiliriz. Favori biz gibi gözüksek de, söylediğim gibi kupada dikkat etmek gerekir. Tur atlayıp Pazar günü içerde oynayacağımız Eyüpspor maçı öncesi moral bulmak istiyoruz ” dedi.

Kırmızı beyazlılar Çarşamba günü öğle yemeğinin ardından Uşak’a gidecek. Karşılaşmanın hakemleri ise Antalya Bölgesinden Cihan Burgan, Çağdaş Çallıoğlu, Murat Ergin Gözütok ve Osman Doğan..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı