REKLAMI GEÇ

Yaz Spor Okulu kayıtları başlıyor

Yaz Spor Okulu kayıtları başlıyor

Denizli Belediyespor futbolda yıldızları bulmak için, yaz dönemi spor okulları çalışmalarına başlıyor. Yaz okulu için kayıtların 20 Mayıs’ta başlayacağı bildirildi.

/ DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2013 Cumartesi, 17:47

Denizli Belediyespor Yaz Futbol Okulu, bu yılda minikler için kapılarını açtı. Her yıl okulların tatil olmasının ardından Denizli Belediyespor tarafından organize edilen Yaz Okulu, uzman eğitmenler eşliğinde çalışmalarına yakında başlayacak.

Denizli Belediyespor Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Aliksan Urcanlı, 2000 ve 2007 arası doğumluların katılabileceği futbol okullarına başvurunun 20 Mayıs ile 20 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılabileceğini açıkladı. Urcanlı, çalışmaların Denizli Belediyespor Kınıklı-Futbol Akademisi, Karşıyaka-Saraçoğlu, Akkonak-Dr.Samim Gök, İncilipınar-Doğan Demircioğlu, Gümüşler ve Adalet Parkı’nda ki sahalarda, sabah saat 08.00 – 09.30 ile 09.30 – 11.00 saatleri arası yapılacağını belirtti.

Urcanlı, başvuruların PAÜ Kalp Merkezi Karşısında bulunan Belediyespor Futbol Akademisi Tesislerine yapılabileceğini ve 212 46 36 numaralı telefondan da bilgi alınabileceğini söyledi.
Yaz Okulu ile ilgili bilgi veren Başkan Ruşen Uzunoğlu, “Branş yelpazesini her geçen gün arttıran Denizli Belediyespor, şu an 23 farklı branşta faaliyet göstermekte. Binlerce kişiye spor yaptırabiliyorsak, o zaman başarılı ve mutlu olmuşuz demektir. Bir insan spor yaptığında dinç olur, sağlıklı olur, arkadaşlığı dostluğu, ekip çalışmasını öğrenir. Geleceğe daha iyi hazırlanır. Her yıl düzenlediğimiz yaz spor okulları sayesinde, gençler ve spor yapan herkes kötü alışkanlıklardan uzak duruyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı