REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyesporlu Çağrı, 3.5 yıl sonra gol attı, Drogba dansı yaptı

Denizli Belediyesporlu Çağrı, 3.5 yıl sonra gol attı, Drogba dansı yaptı

Tam 3,5 yıldır şeytanın bacağını bir türlü kıramadığı için gol atamayan Denizli Belediyespor’lu Çağrı, yıllar sonra gol atınca, sevincini Drogba dansıyla taçlandırdı.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2013 Çarşamba, 16:12

Denizli Belediyespor’lu Çağrı Ortakaya, 3,5 yıl beklediği golün sevincini, Galatasaray’ın yeni transferi Didier Drogba’nın ünlendirdiği dansı ile kutladı.

Denizli Belediyespor’un Anadolu Selçukluspor’u 2-1 yendiği karşılaşmanın 29.dakikasında galibiyeti perçinleyen 2.golünü kaydeden Çağrı Ortakaya, yıllar sonra gelen golün mutluluğunu sahada arkadaşlarıyla dans ederek kutlarken, yaptıkları ilginç dansın kaynağı da belli oldu. Karşılaşma öncesi ısınmaya çıkmadan önce takım arkadaşı Fatih Selimhan Solmaz’ın kendisine gol atacağını söylediğini belirten Çağrı, ‘ Nasip oldu, ben de 29.dakikada kırmızı beyazlı forma altında ve profesyonel kariyerimde ki ilk golümü attım. Golümü, anjiyo tedavisi olduğu için maça gelemeyen Sayın Başkanımız Rüşan Uzunoğlu’na hediye ediyor ve kendisine geçmiş olsun diyorum. Sayın Başkanımız ilk golümü göremedi ama bundan sonra atacağım golleri görecek inşallah. Gol sonrası sevincimi de, kale arkasında ısınmakta olan ve bana gol atacağımı söyleyen Fatih ve yanında ki Mikail arkadaşımla paylaştım. Dansımız da, Drogba’nın Chelsea’da iken ünlü ettiği danstı. İngiliz asıllı Ganalı Funky ve Rave şarkıları üreten donae’o & sarkodie ikilisinin yaptığı enfes funky club şarkısı ‘Move to the gyal dem’ parçası çalıyormuşçasına, sahada dans ettik. Tribündekiler ‘Ne dansı?’ diye merak etmiş. 2011-2012 sezonunda oynanan İngiliz fa cup finalinden sonra, Didier Drogba önderliğinde, diğer Chelsea’lı futbolcular soyunma odasında bu şarkıyla dans etmişler ve onlar sayesinde tüm dünya bu şarkıyı öğrenmişti. Galatasaray’ın yeni transferi olan Didier Drogba’nın, Chelsea’da olduğu gibi, bu dansı Galatasaray’ın soyunma odasında da gerçekleştireceğini sanıyorum ’ dedi.

Futbola Galatasaray altyapısında başlayan ve sırasıyla Küçükçekmece, Bakırköy, Manisa İğdecik Belediyespor’da amatör oynayan 1989 doğumlu Çağrı, 2009-2010 sezonu başında Denizli Belediyespor’da profesyonel olmuş ve 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. 2010 yılında yarım sezon İzmirspor’da görev alan Çağrı, 3.ligde 31, 2.ligde ise 43 olmak üzere 74 maça çıktı ve geçen hafta lig kariyerinde ki ilk golünü attı. Denizli Belediyespor’un 2009 yılında Manisa-Sancaklı İğdecik Belediyespor’dan transfer ettiği Çağrı Ortakaya, 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. 2010 yılında yarım sezon İzmirspor’da görev alan Çağrı, tekrar Denizli Belediyespor’a dönmüştü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı