REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor’lu güreşçiler Kırkpınar’da

Denizli Belediyespor’lu güreşçiler Kırkpınar’da

Denizli Belediyespor güreş takımı, Kırkpınar güreşlerine katılacak. Güreşçileri, Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Kırkpınar’a uğurladı.

/ DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2013 Cuma, 16:22

Edirne’de 5 Temmuz’da başlayacak olan tarihi 652.Kırkpınar yağlı güreşlerinde Denizli Belediyespor’lu güreşçiler de yer alacak. Ata sporumuz güreşin Denizli’de yeniden etkin hale gelmesi için, Denizli Belediyespor Güreş Şubesi’nden sorumlu yönetici, eski güreşçilerden Mustafa Kocakavak önderliğinde, çalışmalarını Geleneksel Türk Sporları Kompleksi’nde bir yıldır sürdüren güreşçiler, yağlı güreşin en ciddi sınavının verildiği Kırkpınar’da, çayıra çıkacaklar.

Denizli Belediyespor Güreş Şubesi’nden sorumlu yöneticisi Mustafa Kocakavak, ata sporu güreşi yapmakta olup da Kırkpınar’a gidemeyen güreşçileri kafileye alarak, Kırkpınar’da ki havayı yaşamalarına imkan sağladıklarını belirtti.
15 sporcuyla Kırkpınar’a giden Denizli Belediyespor Güreş Takımını Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Akın Çelik ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Kocakavak birlikte uğurladılar. Yolculuk öncesi güreşçiler ve aileleri ile toplu fotoğraf çektiren Başkan Uzunoğlu, ‘ Kırkpınar çok farklı bir yer. Çok tecrübeli güreşçilerle karşılaşacaksınız. Sizler için derece kadar tecrübe de önemli. Denizli yakın geçmişte Kırkpınar’da tarih yazmış bir kent. Kırkpınar sizler için önemli bir sınav olacak. Hepinize başarılar diliyorum’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı