REKLAMI GEÇ

Berlin’den gümüş madalya ile döndü

Berlin’den gümüş madalya ile döndü

Judo’da adeta kürsülerin efendisi olan Denizli Büyükşehir Belediyespor’un başarılı judocusu Nesrin Çetin, Almanya’da yine gümüş madalya alarak kürsüye çıktı ve bu yıl Avrupa’dan 3.madalyasını getirdi.

/ DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2013 Salı, 13:55

Makedonya’da Mayıs ayında yapılan Balkan Şampiyonası’ndan Bronz, Macaristan’da ki Gençler Avrupa Kupası’ndan Temmuz ayında Gümüş madalya kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor’un başarılı judocusu Judocu Nesrin Çetin, bu yıl madalyalarına bir yenisini daha ekledi ve Almanya’dan Gümüş madalya ile döndü.

Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen Judo Gençler Avrupa Kupası’nda, Türk Milli Judo Takımı’na 3 madalya kazandıran sporculardan biri , son zamanlarda formunun zirvesinde olan Denizli Büyükşehir Belediyespor’un başarılı judocusu Judocu Nesrin Çetin oldu. Berlin’de 60 kiloda mindere çıkan Ahmet Şahin Kaba, Judo Mili Takımına tek altın madalya kazandıran isim olurken, 44 kiloda Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcusu Nesrin Çetin ve Sevda Yorulmaz, kilolarında üçüncü olarak, Milli Takıma madalya kazandıran diğer iki isim olarak, kürsüye çıkma başarısını gösterdiler.

Nesrin Çetin yine kürsüde
Bu sezonun formda isimlerinden Nesrin Çetin, Berlin’deki ilk maçında Tunuslu Olfa Saoudi’yi ippon ile yendi. İkinci maçında Brezilyalı Tawany Silva’ya shido ile kaybeden Nesrin, repesajda Fransız Cheyenne Mounier’i ippon ile geçti, bronz madalya maçında da Rus Mariia Lebedeva’yı ippon’layıp, üçüncülüğü aldı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Türk Gençliği’nin hep zirveyi sevdiğini belirterek, “ Başarılı sporcumuz Nesrin Çetin, formunun zirvesinde. Nazar değmez inşallah. Milli Takım formasıyla, Avrupa’da ve ülkemizde yakaladığı başarılar ile hem Türk Milleti, hem de bizler gurur duyuyoruz. Allah başarılarını daim eylesin. Kendisiyle ne kadar övünsek az. Başta kendisi olmak üzere, ailesini ve antrenörlerini gönülden tebrik ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı