REKLAMI GEÇ

Şahin Denizli’nin gururu oldu

Şahin Denizli’nin gururu oldu

Ege Bölge Karması bünyesinde Denizli Belediyespor’dan Şahin Şafakoğlu’nun da yer aldığı , “Bölge Karmaları Oyuncu Etkinliği” Antalya’da başlıyor. Etkinliğe Denizli Belediyespor’lu Şahin’de katılıyor.

/ DENİZLİHABER / 3 Ocak 2013 Perşembe, 17:13

Milli Takımlar tarafından düzenlenen ve Milli Takımlara ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmayı amaçlayan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bölge Karmaları Etkinliği başlıyor. Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Denizli Belediyespor’un başarılı futbolcusu Şahin Şafakoğlu’nun Ege Bölge Karmasında yer aldığı etkinlik 3 gün sürecek. Her biri 20 oyuncudan oluşan bölge karmaları, maçlarını 4-5-6 Ocak 2013’te Antalya Side’deki Emirhan Spor Kompleksi’nde oynayacak. Her bölge günde 1 karşılaşmaya çıkacak. 3 gün boyunca saat 10.30, 12.30 ve 15.30’da 2’şer maç yapılacak.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, kendi altyapılarından yetişen ve şu anda A takımda oynayan Şahin Şafakoğlu ile gurur duyduklarını belirterek, ‘Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmayı amaçlayan Denizli Belediyespor, vizyon ve misyon olarak bir kez daha görevini yerine getirmiş durumda. Bunun en son örneği, Ege Bölge Karmasına seçilen kulübümüz sporcusu Şahin Şafakoğlu. Başarı kolay elde edilmiyor. Şahin, sabırla çok çalışarak bu mevkilere geldi. Şahin, diğer genç sporculara da örnek olacaktır. Kendisine güvenimiz tam. Çalışkanlığı ve hırsı ile Milli Takımlar da uzun süreli yer bulacağına inanıyor ve kendisine başarılar diliyorum’ dedi.

A Milli Takım Teknik Direktör Abdullah Avcı ile birlikte A Milli Takım teknik heyeti, Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas, alt yaş Milli Takım teknik direktörleri ve Milli Takım İzleme Komitesi’nin takip edeceği organizasyonda, Avrupa Karması’nın da arasında olduğu 12 bölge karması birbiriyle maçlar yapacak. Kulüplerde futbol yaşantısını sürdüren, ancak şu ana kadar hiç milli takımlarda yer almamış ya da çeşitli sebeplerden dolayı uzun süredir milli formadan uzak kalmış 1992, 1993 ve 1994 doğumlu oyunculardan oluşan bölge karmaları, Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde görev yapan Bölge Teknik Sorumluları ve Antrenörleri tarafından ülke geneli taranarak oluşturuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı