REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor’un rotası Sancaktepe

Denizli Belediyespor’un rotası Sancaktepe

Kırıkhanspor galibiyeti ile moral bulan Denizli Belediyespor’un rotası, Sancaktepe. Denizli Belediyespor, Sancaktepe Belediyespor ile pazar günü 15.00’de karşılaşacak.

/ DENİZLİHABER / 22 Eylül 2010 Çarşamba, 17:45

Sancaktepe Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını günde tek antrenman ile sürdüren Denizli Belediyespor’da, bütün futbolcuların form grafiğinin yükselmesi Teknik Direktör Hasan Şermet’i sevindiriyor.

Kırıkhanspor galibiyeti ile takım olarak moral motivasyonlarının da en üst seviyede olduğunu belirten Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Şermet, “Allah nazardan saklasın. Takım olarak iyi yoldayız. Her geçen gün bizim lehimize işliyor. Pazar günü saat 15.00’de kendi evimizde oynayacağımız Sancaktepe Belediyespor maçı için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sakat ve cezalı futbolcumuz yok. Futbolcularımın form durumu beni sevindiriyor. 3 maçında birer gol olan Sancaktepe Belediyespor ile 3 maçında 3’er gol olan Denizli Belediyespor’un ilginç bir karşılaşması olacak. Serkan Görgeç hocamız rakibimizin son maçını izledi. Verdiği raporlar doğrultusunda çalışmalarımız sürecek. Kendi sahamızdaki ilk maçımızı kaybetmiştik. Bu maçı kazanıp taraftarlarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni sahaya yansıtıp, 90 dakika sonunda gülen taraf olmak istiyoruz” dedi. Gümüşler stadında çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlı futbolcuların, gösterdiği performans teknik heyeti sevindiriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı