REKLAMI GEÇ

Dostluk maçı 1-1 bitti

Dostluk maçı 1-1 bitti

Spor Toto 3.lig 3.grupta mücadele edecek olan Denizli Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde Spor Toto 2.lig Kırmızı grup takımlarından Nazilli Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

/ DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2013 Pazartesi, 14:37

Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda yapılan karşılaşmayı Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı Sait Özkan, Yönetim Kurulu üyeleri Akın Çelik, Süleyman Erdoğan, Mehmet Teke Nazilli Belediyespor Başkanı Hılmi Volaka’da izledi. Karşılaşmayı Ümit Öztürk, Osman Gökhan Bilir, Mehmet Özten ve Serdar Çiftçi hakem dörtlüsü yönetirken, Denizli Büyükşehir Belediyespor sahaya Beyhan, Yunus, Okan, Hüseyin, Serkan, Şahin, Ali, İbrahim, Emre, Hakan ve Güney 11’i ile başladı. İkinci yarı oyuna kaleci Hüseyin, Aykut, Muhammed, Ehli, Gökhan ve Ahmet dahil oldu. Konuk ekip iki ayrı 11 ile sahada yer aldı. İlk 11’de Kurtuluş, Lider, İsmail, Hasan, Hakan, Mehmet, Aykut, Ali, Burhanettin, Caner ve Fırat forma giydi. 2.yarı ise Ömer, Bora, Kemal, Muzaffer, Hüseyin, Gökhan, Zahid, Samet,Tunç, Mugdat ve Barış görev aldı.

Karşılaşmanın ilk golü konuk ekip Nazilli Belediyespor’dan geldi. 27.dakikada kazanılan serbest atışı Hasan Demir kullandı. Hasan’ın yerden sert vuruşunda barajı geçen top kaleci Beyhan’dan sekti, topu önünde bulan Fırat, plase bir vuruşla ağlara gönderdi, 0-1. 33.dakikada Serkan’ın sağ’dan kale sahası içine yaptığı mükemmel korner atışında, kale sahası için topa iyi yükselen kaptan Yunus Emre, kafa ile yaptığı vuruş ile kaleci Kurtuluş’u avladı ve skor 1-1 oldu. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmayınca, dostluk maçı dostça bitti. Karşılaşma sonrası konuk ekip Nazilli Belediyespor kafilesine, Denizli Büyükşehir Belediyespor tesislerinde yemek verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı