REKLAMI GEÇ

Eren ilk kez milli oldu

Eren ilk kez milli oldu

Denizli Belediyespor’lu Eren Kurtulmuş’un da forma giydiği U15 Milli Takımı, Romanya ile deplasmanda yaptığı hazırlık maçında 4-3 mağlup oldu.

/ DENİZLİHABER / 30 Kasım 2012 Cuma, 09:30

Teknik Direktörlüğünü Mehmet Hacıoğlu’nun yaptığı U15 Milli Takımı, Romanya U15 Milli Takımına 4-3 yenildi. Buftea şehrindeki Mogosoaia Stadı’ndaki karşılaşmada U15 Millilerin gollerini, 10. dakikada Yusuf Türk, 66. dakikada Mücahit Can Akçay ve 77. dakikada İlker Yüksel attı. Romanya’nın gollerini ise Andrei, Florin, Janis ve Nicolae kaydetti.

Denizli Belediyespor’lu Eren Kurtulmuş, Romanya karşısında ilk kez milli formayı giyerken, ilk 11’de maça başladı. 11 numaralı formayı giyen Eren, ilk yarı oyunda kaldı. İkinci yarı yerini takım arkadaşı Mücahit’e bıraktı. İlk kez Milli Forma giymenin heyecanı yaşadığını belirten Eren, ‘ Milli formanın ağırlığı bir başka ve insana çok farklı duygular veriyor. Karşılaşmada arkadaşlarım ile birlikte elimizden geleni yaptık ama mağlup olduk. Benim için çok büyük bir tecrübe oldu. Hayatımda hiç unutamayacağım anları yaşadım. Herkesinde yaşamasını dilerim’ dedi. 2010 yılında lisansı çıkan Eren, Denizli Belediyespor U14 ve U15 takımlarında 32 maça çıktı ve 8 gol kaydetti.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, lisansı ilk kez Denizli Belediyespor’da çıkan ve altyapıda yetişen Eren ile gurur duyduklarını söyledi. Eren’in halen Denizli Belediyespor U15 takımının kaptanlığını yaptığını hatırlatan Uzunoğlu, ‘ Bünyesinden Dünya ve Olimpiyat Şampiyonları çıkaran Denizli Belediyespor, her branşta olduğu gibi, futbolda da Milli Takımlar düzeyinde sporcular yetiştirmiş ve yetiştirmeye de devam edecektir. Eren’i yetiştiren ailesine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Milli formada kalıcı olması için çok çalışması gerekli. O da bunun bilincinde zaten’ dedi.

Yorumlar

cevap   -  Bağlantı 4 Aralık 2012, 13:09

Çakal demekki sen futboldan bi gram anlamayan eski futbolculardan birisin.Eren kendi yaş grubunun en kaliteli futbolcularından biridir.Nerden bilirsin sen dersen ben de federasyon gözlemcisiyim.

cevap   -  Bağlantı 4 Aralık 2012, 13:04

Daha iyileri kim acaba merak ettim bana göre tüm altyapı gruplarında egenin en iyisi Eren ve babasının arkadaşı kim onu da merak ettim.Mehmet Hacıoğlu ve Seyfettin Kurtulmuş tanışmazlar bile Bekir Gür’le de bi bağlantıları yok kadroyu seçen hocalar bunlar Seyfettin Hoca deseniz asla oğluna bile torpil yapmaz

çakal   -  Bağlantı 3 Aralık 2012, 20:25

Bende eski futbolculardan biriyim.milli takımdaki hocalar hepsi babasının arkadaşı.eren iyi topçu olabilir ama daha iyileri var.bu yüzden türk futbolu zarar görüyor aynen romanyaya yenildiğimiz gibi.

horoza cevap   -  Bağlantı 2 Aralık 2012, 10:56

torpille gitse ilk 11 çıkma şansı ne kadar olur sence sayın horoz ? demekki yetenek var ve hocaları bunun farkında ve babası veya ali yalçın federasyona ne kadar söz geçirebilir sence sayın horoz ? sonuçta her şey gözler önünde milli takım hocaları da maçları izliyor ve yetenek arıyorlar siz neyin torpilinden bahsediyorsunuz her şey gözler önünde bunun adı sadece yedirememedir.

horoz   -  Bağlantı 30 Kasım 2012, 19:52

bence asıl onu oraya torpille gönderen ali yalçın ve babası seyfettine teşekkür edin.saygılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı