REKLAMI GEÇ

Erkan: ‘İyi günler bizi bekliyor’

Erkan: ‘İyi günler bizi bekliyor’

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, aldıkları galibiyetin çıkışın başlangıcı olacağını belirterek, ‘ İyi günler bizi bekliyor’ dedi

/ DENİZLİHABER / 26 Kasım 2012 Pazartesi, 12:52

Spor Toto 2.lig Beyaz grup 13.hafta müsabakasında, İskenderun Demir Çelikspor’u yenerek bu sezon sahasında ilk kez 3 puanla tanışan Denizli Belediyespor, bu galibiyetle puanını 10’a çıkardı ve bir basamak yükselip, son sıradan kurtuldu.

Başkan Zolan, uğurlu geldi
Kırmızı beyazlılar maç sonrası galibiyet sevincini doyasıya yaşarken, maçı izlemeye gelen Denizli Belediye Başkanı ve Denizli Belediyespor Onursal Başkanı Sayın Osman Zolan’da sevince ortak oldu. Galibiyet sonrası futbolcuları ayakta alkışlayan Zolan, teknik heyeti ve yönetimi tebrik etti. Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, ‘ Sayın Başkan Osman Zolan, yoğun iş temposu nedeniyle bu sezon ilk kez maçımıza teşrif etti ve ayağı uğurlu geldi. Sahamızda ilk kez galip geldik. Kendisine yönetim olarak teşekkür ediyoruz. Futbolcularımızı ve Teknik heyetimizi galibiyetten dolayı kutluyorum’ dedi.

Emre’ye doğum günü hediyesi
Teknik Direktör Adnan Erkan, ‘ Baştan sona iyi oynadık. Oynamak istediğimizi sahaya çok iyi yansıttık. Haftalardır iç sahada galip gelemiyorduk ve bunun stresini yaşıyorduk. Bu ağırlık, üzerimizden kalktı. Bu galibiyet çıkışımızın başlangıcı olacak. İyi günler bizi bekliyor’ dedi. Teknik Direktör Erkan’ı maç sonrası eşi Selma ve oğlu Emre, öperek tebrik etti. Erkan’da galibiyeti, maç günü doğum günü olan ve 16 yaşına giren oğlu Emre’ye hediye ettiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı