REKLAMI GEÇ

Filenin sultanları kazandı

Filenin sultanları kazandı

Belediyespor, Bayanlar Voleybol Bölgesel Ligi ilk maçında, Uşak Kapaklarspor’u 3-0 yendi.

/ DENİZLİHABER / 9 Ocak 2012 Pazartesi, 14:47

Belediyespor’un 32 yıllık tarihinde ilk kez oluşturulan Bayan Voleybol Takımı, ilk maçını 3-0 kazanarak tarihe geçti. Uşak Kapaklarspor ile Recep Yazıcıoğlu kapalı spor salonunda karşılaşan kırmızı beyazlılar 25-8, 25-14, ve 25-9’luk setlerle 3-0 yenen filenin sultanları, lige galibiyetle başlamış oldu.

S grubunda yer alan Belediyespor maça İrem, Nur, Eda, Dilara, Hafize, Fulya altılısı ile başladı. Libero Nimet, başarılı savunmasıyla oyuna katkısı büyük oldu. Denizli Belediyespor ikinci maçını 2.sıradaki Isparta Üniversitesi ile 15 Ocak 2012 Pazar günü saat 14.00’de Isparta’da yapacak. Denizli Belediyespor’un grubunda Uşak Kapaklarspor, Uşak Banaz Sanayi, Isparta Üniversitesi, Afyon K.H Bldspor takımları da yer alıyor.

Belediyespor Baş Antrenörü Osman Kartop, lige galibiyetle başlamanın güzel olduğunu belirterek, ‘Denizli Belediyespor yönetimine bize bu imkanları sağladığı için çok teşekkür ederim. Hedefimiz Bölgesel grup maçlarını ilk 2 de tamamlayarak, play off maçları sonunda 3.lige çıkmak’ dedi. Grubun diğer maçında lider Uşak Banazspor, Isparta Üniversitesi’ni 3-2 yendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı