REKLAMI GEÇ

Golsüz başladı, golsüz bitirdi

Golsüz başladı, golsüz bitirdi

Sezona Eyüpspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak başlayan Denizli Belediyespor, devrenin son maçında ağırladığı Altınordu ile 0-0 berabere kalarak, tatile 1 puanla girdi.

/ DENİZLİHABER / 26 Aralık 2011 Pazartesi, 17:12

Spor Toto 2.lig’de 20 günlük devre arası tatili başladı. 15.hafta maçları ile sona eren ilk yarıyı Denizli Belediyespor 22 puanla 6.sırada bitirdi. En golcü futbolcusu Alican (5 gol) ile İbrahim Kongur’dan (1 gol) yoksun olarak Altınordu maçına çıkan Denizli Belediyespor, gol yollarında başarılı olamayınca bir puana razı oldu.

‘Sağ kanat eksikliği 3 puandan etti’
Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, Altınordu ile berabere kalmalarına karşın son derece iyi görüntüler vererek ligin ilk yarısını tamamladıklarını söyledi. Güngör, ‘Güzel bir maç oldu Çok iyi hücum organizasyonları geliştirdik ama bunları değerlendiremedik. Sağ kanat oyuncusu sıkıntısını maç içinde hissettik. Kadromuz içinden bu sıkıntıyı gidermeye çalıştık ama çok verimli olamadık. Bu da bizi belki 3 puandan etti. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Altınordu’yu da tebrik ediyorum. Onlar da buraya öncelikle 1 puan için gelmişler ve amaçlarına ulaştılar’ dedi. Denizli Belediyesporlu futbolcular, 3 gün daha antrenman yaptıktan sonra Çarşamba günü devre arası tatiline çıkacak. 15 Ocak’da başlayacak olan ikinci yarı, 16.hafta maçlarıyla devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı