REKLAMI GEÇ

Güngör çok üzgün

Güngör çok üzgün

Denizli Belediyespor’unTeknik Direktör Yaşar Güngör, ‘Rakibe pozisyon vermeden yenilmemize üzülüyorum’ dedi.

/ DENİZLİHABER / 23 Ocak 2012 Pazartesi, 15:47

Spor Toto 2.lig Kırmızı grupta ilk yarı resmen sona erdi. 17.hafta maçında lidere penaltı golüyle yenilen Denizli Belediyespor’da mağlubiyetin yanı sıra, kaçan lig ikinciliği avantajının üzüntüsü de yaşanıyor.

16 maç sonunda 25 puan toplayan Denizli Belediyespor, ligin ilk yarısını 6.sırada bitirmiş oldu. Ligin ilk yarısında evinde ikinci mağlubiyetini alan Denizli Belediyespor, içerde ki 6 maçlık yenilmeme serisine de son vermiş oldu.

Teknik Direktör Yaşar Güngör, maç hakkında şu görüşlere yer verdi: ‘Bugüne kadar sezon başından bu yana maç sonuçları, hedefimiz şu bu demedim ama ilk defa Bandırmaspor maçı sonrası konuşacağım. Bu maçı kazansaydık, çok net söylüyorum biz Bandırnaspor ile sezon sonuna kadar liderlik yarışı verirdik. Biz bunu önceden konuşmasak da, düşüncem buydu. Oyunun geneline bakacak olursak, futbol oyun kuralları içinde olmayan bir nokta da, bir oyuncumuzun darbesiyle penaltı yaptırdık. Hadi penaltı pozisyonu olur da, yaptırırsın, o da ayrı bir şey. Onun için bu maçın sonucuna hakikaten üzüldüm. Niye üzüldüm, bu maç Denizli Belediyespor’un hedeflerini çok yukarıya taşıyacak bir maçtı. Sezon başından bu yana başkan, yönetim kurulu ve hocalar olmak üzere, hep beraber verilen çok büyük enekler vardı. Bu hafta ki Eyüpspor maçına konsantre olmak zorundayız. Bunun, play-off’u var, liderin kaybedeceği maçlar var. Bandırmaspor liderse ve biz de maç öncesi averajla lig üçüncüsü dördüncüsü durumundaysak, başla yorum yapmayacağım’ dedi.

Maç sonuçlarını hakeme yorumlamayı da doğru bulmadığını belirten Güngör, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Maç stresiyle oyun esnasında hakeme tepki gösterilmesi normal. Kaldı ki, maçın hakemlerinin de çok sağlıklı maç yönettiği söylenemez. Ama; gol attık da hakem mi vermedi? Bu nedenle faturanın hepsini hakeme çıkarmak da yanlış olur’

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı