REKLAMI GEÇ

‘İçerde seri galibiyet gerekli’

‘İçerde seri galibiyet gerekli’

Üç haftada alınan 5 puanla keyfi yerine gelen Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, iç saha maçlarında puan kaybı kredilerinin tükendiğini belirterek, ‘Ofspor maçını kazanıp, seri galibiyetler istiyoruz’ dedi.

/ DENİZLİHABER / 6 Aralık 2012 Perşembe, 10:03

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta 15.hafta maçları hafta sonu oynanacak. Bir puan almayı başardığı Körfez maçını unutan Denizli Belediyespor’da rota, 16 puanla ligde 12.sırada bulunan Ofspor maçına çevrildi. 9 Aralık 2012 Pazar günü saat 13.00’de başlayacak karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan kırmızı beyazlılar, haftanın ilk antrenmanını Gümüşler Stadı’nda yaptı. Teknik Direktör Adnan Erkan nezaretinde ki çalışmaya, sakatlıkları süren Bersis, Gökhan ve Salim dışında, bütün futbolcular katıldı. Soğuk havada ki antrenman, ısınma koşusunu ardından, taktiksel çalışmalar ile devam etti.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, 3 hafta önce söylediği ‘Çıkışımız sürecek’ sözünü hatırlatarak, ‘ Her geçen hafta takımımız üzerine koyarak, başarı grafiğini yükseltiyor. Haftalar öncesinden bu ışığı görmüştüm. Son 3 maçta Gaziosmanpaşa ve Körfez ile dışarıda berabere kaldık. İçerde ise, İskenderun DÇ maçını kazandık. İlk yarının bitimine 3 hafta kaldı. Ofspor ve Beypazarı Şekerspor ile içerde, Lider İnegölspor ile deplasmanda oynayıp, devreyi kapatacağız. İç saha maçlarında seri yakalamak için, Ofspor maçını kazanmamız gerekiyor. Bunu başaracak güçteyiz’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı