REKLAMI GEÇ

Kazanacak futbol oynamadık

Kazanacak futbol oynamadık

Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, 3-1 yenildikleri Eyüpspor maçında kazanacak futbol oynamadıklarını belirterek, ‘Sahada sistem yok, kimin ne yaptığı belli değil’ dedi.

/ DENİZLİHABER / 30 Ocak 2012 Pazartesi, 13:12

Spor Toto 2.lig’de Bandırmaspor’dan sonra Eyüpspor’a da mağlup olan Denizli Belediyespor’da düşüş sürüyor. Kendi evinde ki son 3 maçtan 1 puan çıkaran kırmızı beyazlılar, 25 puanda kalarak ligde 7.sıraya geriledi. Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, ‘ 1-0 önde iken 60. dakika da gördüğümüz kırmızı kart ve penaltı pozisyonu maçın kırılma anı. Dolayısıyla futbolcularımız biraz daha dikkatli ve akıllı olacaklar. Orta sahada mücadele gücümüz de yoktu. Direnç göremedim. Kazanacak bir futbol da ortaya koymadık. Daha doğrusu sistem yoktu sahada. Sanki 11 kişiyi toplayıp salmışın sahaya… Kimin ne yaptığı belli değil. Konsantrasyon hiç yok. Kötü oynuyoruz. Acilen toparlanmamız lazım’ dedi.

‘Sabrımızı zorluyorlar’
Kötü yönetimlerinden dolayı karşılaşmanın hakemlerine de sitem eden Başkan Beştaş, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘ Karşılaşmanın orta hakemi zaten maçı çığırından çıkardı. Kontrolü elinden kaçırdı. Yardımcıları ile anlaşamadı. 1.yardımcı hakem ise, tamamen dağınık görüntü sergiledi. Kendisi maçta aklı başka yerdeydi. Ofsaytları kaçırdı. Saha içine bakacağı yerde, gözü başka yerlerde. Sabrımızı zorluyorlar’.

‘6 maçta tek beraberlik’
Bugüne kadar Eyüpsporla liglerde 6 maç yapan Denizli Belediyespor’un rakibine karşı şansı tutmuyor. Kırmızı beyazlılar, 6 maçta, 1 beraberlik, 5 yenilgi aldı. Rakip kaleye 4 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü.

‘Süleyman 274 gün sonra sahada’
Denizli Belediyespor’un tecrübeli ismi Süleyman Olgun, 274 gün sonra Denizli Belediyespor formasıyla maça çıktı. Süleyman, 30 Nisan 2011 tarihinde ki Denizli Belediyespor-Torbalıspor 3.lig karşılaşmasının 7.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Süleyman, Eyüpspor maçının 32.dakikasında oyundan alınarak, yerini Selçuk’a bıraktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı