REKLAMI GEÇ

Miniminikler sahaya indi

Miniminikler sahaya indi

Denizli Belediyespor 11 yaş grubu, ilk hazırlık maçında Aydın İbrahim Gülümser Genç Efespor kulübüne 5-0 mağlup oldu.

/ DENİZLİHABER / 3 Aralık 2012 Pazartesi, 11:25

Yeni yapılanma içinde oluşturulan Denizli Belediyespor, U11 yaş grubu 2012-2013 futbol sezonunda oluşturulacak yerel U 11 ligi heyecanı içinde. 2002 doğumlu sporcuların oluşturduğu Denizli Belediyespor U11 takımı, ilk hazırlık maçında Aydın İbrahim Gülümser Genç Efespor kulübünü ağırladı. Kınıklı’da ki Denizli Belediyespor Altyapı tesislerinde 15’er dakikadan 4 devre halinde 8’şer kişi ile yapılan karşılaşmayı konuk ekip Aydın İbrahim Gülümser Genç Efespor kulübüne 5-0 mağlup oldu. Ailelerinde izlediği karşılaşmada minik futbolcular kadar aileleri de heyecanlandı. Denizli Belediyespor U11 ve U12 takımları sorumluları Özcan Sert ile Zinnur Hoşsöz, 2 aylık bir takım olduklarını belirterek, zamanla daha iyi olacaklarını söylediler.

‘Miniminikler Şenliği’
2012-13 sezonunda Yaş kategorilerine yeni bir ilave yapılarak “Miniminikler şenliği” adı altında U11 kategorisi eklendi. Bu kategoride kızlar ve erkekler karışık maçlar oynanabilecek. U11’lerin Türkiye şampiyonası veya grup birinciliği olmayacak. U 11 Miniminikler ligi müsabakalarında kulüpler 2002 ve 2003 doğumlu futbolcuları oynatabilecek. Miniminikler Futbol Şenliği adı altında düzenlenecek organizasyonu Futbol İl Temsilcilikleri ve ASKF’lerle birlikte organize edecek.. Amatör ve profesyonel tüm kulüplerin bu yaş kategorisindeki takımları bu şenliğe katılabilecek. Sporcular maçlarda Lisanslı oynanacak. U11 Miniminikler Şenliğinde;Oyuncu sayısı 8 (7+1),Yedek oyuncu sayısı 8, Oyuncu değişikliği sayısı 8, Müsabaka süresi 2 x 25 dakika, Saha ölçüsü 1/2 saha, Kale ölçüsü 2×5 m şeklinde olacak.

Yorumlar

recep   -  Bağlantı 6 Aralık 2012, 22:02

İbrahim gülümser genç efesporda antrenörlük yapmaktayım,misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederiz.Kurumsallaşmış klüplerle tanışmak istiyoruz ve onların deneyimlerinden ve çalışma sistemlerinden yararlanmak istiyoruz.Bizde aydında sizleri görmek isteriz.Başarılarınızın devamını dileriz…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı