REKLAMI GEÇ

Ömer gol orucunu bozdu

Ömer gol orucunu bozdu

Denizli Belediyespor’un suskun santraforu Ömer, 10 aylık gol orucunu, Alanyaspor maçında bozdu.

/ DENİZLİHABER / 29 Şubat 2012 Çarşamba, 18:07

Denizli Belediyespor’un Alanyaspor’u 4-0 yendiği maçta golcüler susarken, bu sezon hiç gol atmayanlar sahneye çıktı. Suskun santrafor Ömer’in gol orucunu bozması ise herkesi sevindirdi. Maçta ki 4 golde imzası bulunan Oğuzhan, Salim Görgün, Ömer ve Uğur, bu sezon ilk kez golle tanıştılar. İlk kez gol atanlar bile, kendi gollerinden çok, santrafor oynayan ancak bu sezon golle tanışmakta geciken takım arkadaşları Ömer’in gol atmasına sevindiler. 31 yaşında ki tecrübeli futbolcu Ömer’de, 55.dakikada Alanyaspor’a attığı kafa golüyle tam 10 ay sonra resmi maçta golle tanıştı.

Denizli Belediyespor’un Akçaabat Sebatspor’dan sezon başı transfer ettiği ve geçen sezon 4’ü kafa ile olmak üzere 8 golde imzası bulunan Ömer, 2009-2010 sezonu oynadığı Yeni Malatyaspor’da da 18 gol kaydetmişti. Futbola Antalya İl Özel İdarespor’da başlayan Ömer, 1999 yılında Muğlaspor’da profesyonel oldu. Sırasıyla Yimpaş Yozgatspor, Türk Telekom, Kahramanmaraşspor, Bafraspor, Yeni Malatyaspor ve Akçaabat Sebatspor takımlarında görev aldı. Bank Asya’da 52, 2.lig de 116, 3.ligde 129, Türkiye Kupası’nda 6 maça çıkan Ömer, kariyerinde 83 gol attı.

Gol sonrası ellerini havaya kaldırıp, Allah’a şükreden ve arkadaşlarıyla gol sevincini paylaşan Ömer, ‘30 Nisan 2011’de Akçaabat Sebatspor formasıyla Körfez Futbol Kulübü’ne biri kafa ile olmak üzere 2 gol attıktan sonra, gol atamamıştım. 10 ay boyunca gol atamayınca, üzerimde ki baskı ve stres futbolumu da etkiliyordu. Kariyerimde hiçbir sezon golsüz 22 hafta geçmemişti. Dualarım kabul oldu ve Denizli Belediyespor’da golle tanıştım. İnşallah arkası gelecek’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı