REKLAMI GEÇ

‘Önce ders, sonra antrenman ve başarı’

‘Önce ders, sonra antrenman ve başarı’

Denizli Belediyespor’un Akademi Ligleri’nde mücadele eden sporcularına, başlayan yeni sezon ve yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle ders niteliğinde öğütler verildi.

/ DENİZLİHABER / 17 Eylül 2012 Pazartesi, 12:47

Kınıklı’da ki Denizli Belediyespor altyapı tesislerinde U16 ve U17 takım sporcuları ve antrenörler Volkan Aktürk ile İsa Bay’ın yanısıra Altyapı Genel Koordinatörü ve Gençlik Geliştirme Sorumlusu Aliksan Urcanlı ile birlikte toplantı düzenleyen Denizli Belediyespor Başkan Yardımcısı Akın Çelik, Futbol Altyapı Şubesi Başkanı Metin Karakurt ve Yöneticiler İlyas Tuncer ile Cem Öztürk, gençlere altın değerinde öğütlerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Akın Çelik, okulların açılmasıyla birlikte futbolculardan derslerine öncelik vermeleri gerektiğini vurgulayarak, ‘ Derslerinde başarılı olmayan arkadaşlarla işimiz olmaz. Arkadaş çevresi de çok önemli. Ayrıca arkadaşlarınızı iyi seçeceksiniz. Sizlerden şampiyonluk değil, başarılı öğrenciler ve örnek sporcular olmanızı istiyoruz. Sizlerde, ailelerinizin ve bizlerin vermiş olduğu imkanları çok iyi değerlendirin, derslerinize ve antrenmanlarda çok çalışın. Profesyonel futbolcu olmak sizin elinizde. Başarılı olanlar mutlaka dikkat çeker. Denizli Belediyespor A takımının kapısı sizlere her zaman açık’ dedi. Futbol Altyapı Şubesi Başkanı Metin Karakurt, futbolculardan daha çok çalışmaları gerektiğine dikkat çekerek, sadece takım halinde yapılan çalışma ile sınırlı kalmamalarını, bireysel olarak da çalışmalar yapmalarını istedi. Futbolcuların, toplum içindeki davranışlarının da örnek olması gerektiğini hatırlatan Karakurt, ‘ Sporcu insan gece yarılarına kadar gezmez, internet başında vakit öldürmez. Derslerine çalışır ve iyi dinlenir. Saha içinde centilmence mücadele eder. Örnek futbolculardan ders alır’ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı