REKLAMI GEÇ

Türkiye Şampiyonları Denizli Belediyespor’dan

Türkiye Şampiyonları Denizli Belediyespor’dan

Denizli Belediyesporlu tenisçiler Türkiye Şampiyonasında iki birincilik, üç ikincilik, dört de dördüncülük elde ederek, büyük bir başarıya imza attı.

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2010 Salı, 17:58

Denizli Belediyespor bünyesinde henüz 6 aylık bir geçmişe sahip olmasına karşın, tenis şubesi kısa sürede adından başarıyla söz ettirmeyi başardı. İzmir ve Afyon’da yapılan 8-9 yaş Türkiye Şampiyonası’na katılan Denizli Belediyespor’lu tenisçiler, elde ettikleri derecelerle dikkat çektiler. 1 – 7 Şubat 2010 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen 8 – 9 Yaş Türkiye Şampiyonası 8 yaş bayanlarda Ceylin Tun ve 8 yaş erkeklerde Aşirhan Yetişir, Türkiye Şampiyonluğunu kazandılar. Sinan Yücel ve Bahadır Yeşil ise 9 Yaş erkeklerde Türkiye ikinciliğini kazandılar. Funda Elif Çetin 9 Yaş bayanlarda, İlyas Gündaş ve Barış Duman’da 9 yaş erkeklerde Türkiye dördüncülüğü elde ettiler. 9 yaşta Denizli Belediyesporlu İbrahim Çelik ise turnuvanın en centilmen sporcu ödülünü kazandı. Afyonkarahisar’da 25 – 31 Ocak tarihleri arasındaki 10 Yaş Tenis Türkiye Şampiyonasında ise, Denizli Belediyesporlu Sude Yağmur Cane,r bayanlarda Türkiye ikincisi, erkeklerde ise Kağan Korkmaz, Türkiye dördüncüsü oldu.

Denizli Belediyespor Tenis Şubesi Başkanı Akın Çelik; kulüp bünyesinde yeni kurdukları bir branş olan teniste her geçen gün daha iyi bir noktaya geldiklerini söyledi. Denizli Belediyespor olarak çocukların ve gençlerin spor yapmasını istediklerine dikkat çeken Çelik, bunun içinde üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye çalıştıklarını açıkladı. Çelik sözlerini şöyle sürdürdü: ‘ Geçen yıl Temmuz ayında Yenişehir Yunus Emre Koruluğu’nda ki Denizli Belediyespor tenis kortlarında başlattığımız ve ücretsiz olarak verdiğimiz kurslar devam etmektedir. 2009 yılı içersinde bu kursa katılan sporcularımızla Türkiye birincilikleri kazandık. 2010 yılında da tenis branşında yüzümüz gülmeye devam ediyor. Türkiye Tenis Federasyonu’nun Afyonkarahisar ve İzmir’de gerçekleştirdiği turnuvalara katılan sporcularımız ödüllerle geri döndü. Sporcularımızı, sporcularımızın ailelerini ve antrenörlerimiz Arif Akşit ile Gül Kahraman’ı kutluyorum. Denizlide tenis sporunun gelişmesinde, bizlere verdiği destek ve güvenlerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye, Külüp Başkanımız Namık Kemal Eraslan’a ve yine katılmış olduğumuz tüm turnuvalarda bizlere her türlü imkan sağlayan kulüp başkan yardımcılarımız Sait Özkan ile Ruşen Uzunoğlu’na teşekkür ederim’ dedi.

Denizli Belediyespor Tenis antrenörü Arif Akşit, henüz 6 aylık bir kulüp olmalarına karşın elde ettikleri derecelerin büyük başarı olduğunu kaydederek, ‘ İzmir ve Afyonkarahisar’da dereceye diren sporcularımızın rakipleri 2-3 yıldır tenisle uğraşan sporculardı. İlk turnuvamızda önemli başarılara imza attık. Şimdi 23 Nisan’da muhtemelen Antalya’da yapılacak olan yarışmalara hazırlanıyoruz. Haftada 2-3 günlük çalışmalarımızı 5-6 güne çıkaracağız. Yaz aylarında ki kurslarımızda ise 200-300 tenis sporcusuna ulaşmayı hedefliyoruz. Eylül’de ki Master Cup yarışmalarına, Türkiye Şampiyonalarında ilk 2’ye giren sporcuları davet edecekler. Buraya daha çok sporcuyla katılmak hedefimiz. Burada dereceye girenler ise 11 yaş Milli takımına seçilecek’ dedi.

Yorumlar

ceylin   -  Bağlantı 20 Mart 2013, 15:36

bu kısa saçlı olan benim 🙂 kendimi gördüğüm için mutluyum 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı