REKLAMI GEÇ

2006 yılında oynanan tarihi maçla ilgili Fenerbahçe’den ilk itiraf

2006 yılında oynanan tarihi maçla ilgili Fenerbahçe’den ilk itiraf

Fenerbahçe’nin 2006 yılında Denizli’de şampiyonluğu kaçırdığı tarihi maçla ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. O karşılaşmada sahada olan sarı-lacivertlilerin eski kaptanı Ümit Özat, “Denizlispor maçında hata tamamen bizimdi. Selçuk Hoca’nın hiçbir hatası yoktu. 17 dakika uzatmış, daha ne yapacak?” sözleriyle yıllardır süren tartışmada Fenerbahçe kanalından gelen ilk itirafı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2021 Çarşamba, 14:04

2006 yılında Denizli’de oynanan ve tartışmalara konu olan Fenerbahçe-Denizlispor maçının üzerinden 15 yıl geçti. Hakem Selçuk Dereli’nin tam 17 dakika uzatma verdiği maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmış, Fenerbahçe bu sonuçla şampiyonluktan olmuştu.

Aradan geçen yıllarda Fenerbahçe tarafı her seferinde hakem Selçuk Dereli’yi ve Denizlispor’u suçlamıştı. O gün sahada Fenerbahçe’nin kaptanı olarak forma ıslatan Ümit Özat, katıldığı bir televizyon programında şampiyonluğu kaçırdıkları maçla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Maçta hatanın tamamen kendilerinin olduğunu dile getiren Ümit Özat, “Denizlispor maçında hata tamamen bizimdi. Selçuk Hoca’nın hiçbir hatası yoktu. 17 dakika uzatmış, daha ne yapacak?” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı