REKLAMI GEÇ

Altaş Denizlispor, Bandırmaspor’da kükredi, 4 gollü galibiyete uzandı

Altaş Denizlispor, Bandırmaspor’da kükredi, 4 gollü galibiyete uzandı

Altaş Denizlispor, Bandırmaspor’u deplasmanda 4-1 ile geçti, son haftaların kötü gidişine dur dedi. Ligde tutunma adına önemli bir galibiyet elde eden Denizlispor puanını 16’ya yükseltti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2023 Cumartesi, 16:12

Spor Toto 1. Lig’in 23. hafta mücadelesinde Altaş Denizlispor deplasmanda Bandırmaspor’a konuk oldu.

Maçın ilk yarısı dengeli bir mücadele şeklinde geçti. 18. dakikada Denizlispor aleyhine verilen penaltı VAR kararı ile iptal edildi, takımların eşitliği bozma çabası sonuç getirmeyince ilk yarı 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf Denizlispor oldu. Maçın 64. dakikasında Denizlispor aradığı golü buldu. Gökhan Süzen’in soldan kullandığı kornerde savunmadan seken topu Oğuz Yılmaz kafa ile ağlara gönderdi. Denizlispor bu golle deplasmanda 1-0 öne geçti.

Bandırma’nın gole cevabı ise gecikmedi. 68. dakikada oyuna ikinci yarıda dahil olan Saponjic topu Denizlispor ağlarına gönderdi ve skoru yeniden eşitledi.

Eşitlik golünden sonra da Denizlispor’un etkili atakları devam etti. 78. dakikada Bekir Böke Denizlispor’u yeniden öne geçiren golü kaydetti ve skoru 2-1’e getirdi.

Bandırmaspor golün şokunu atlatamadan, Denizlispor’u rahatlatan gol 79. dakikada geldi. Sol kanatta önüne aldığı topla ceza sahasına sokulan Mustafa Çeçenoğlu sert ve düzgün vuruşla topu kalecinin kapattığı köşeden ağlarla buluşturdu, Denizlispor skoru 3-1’e getirdi.

Maçın 90+4. dakikasında ise skoru 4-1 olarak belirleyen golü Özer Özdemir kaydetti, Denizlispor Bandırmaspor karşılaşmasında güzel oyununu 4 golle süsleyerek 3 puana uzanmayı başardı.

Altaş Denizlispor bu galibiyetle ligde puanını 16’ya yükseltti. Bandırmaspor ise 34 puanda kaldı. 24. haftada Altaş Denizlispor evinde Sakaryaspor’u ağırlayacak. Bandırmaspor ise deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı