REKLAMI GEÇ

ALTYAPI MORAL BOZMUYOR

ALTYAPI MORAL BOZMUYOR

Denizlispr’u Coca Cola Akademi liglerinde temsil eden takımları bu hafta üç yenilgi ve bir beraberlik aldı.

/ DENİZLİHABER / 30 Kasım 2010 Salı, 17:34

Kendi liglerinde zirve mücadelesi veren altyapı takımlarının morali, bu hafta yaşadıkları şok puan kayıpları ile bozuldu. Yeşil siyahlı teknik kurmaylar, genç futbolcularından morallerini bozmamalarını istedi.

U14 TAKIMI 2 DAKİKADA PES ETTİ: 3-2
Cumartesi günü Bucaspor ile deplasmanda karşılaşan U14 Takımı öne geçmeyi başardığı karşılaşmadan puansız döndü. İzmir temsilcisi maçın başında öne geçerken Halil’in sayısı ile beraberliği yakalayan yeşil siyahlılr 60. dakikada Ramazan ile öne geçti. Bucaspor’un 66 ve 68. dakikalarda attağı gollere yanıt veremeyen Aydın Dizman’ın öğrencileri haftayı puansız kapadı.

U15’E HAVA MUHALEFETİ: 3-1
Faruk Işık’ın öğrencileri Bucaspor karşısında maçın başında etkili bir oyun ortaya koysada bu üstünlüğünü ilerleyen dakikalarda sürdüremedi ve İzmir’den puansız döndü. Karşılaşmanın 15. dakikasında Umutcan’ın ayağından öne geçen yeşil siyahlılar daha sonra çıkan şiddetli rüzgar nedeniyle oyundan düştü. Buca’nın 55, 70 ve 79. dakikalarda gelen golleri skoru belirledi. Yeşil siyahlı çalıştırıcı Faruk Işık, maç sonunda yaptığı değerlendirmede; “Hava futbol oynanmasını engelleyecek kadar rüzgarlıydı. Bu koşullarda sahadaki takımlardan futbol oynamalarını beklemek anlamsız olurdu. Sağlıklı saha ve hava koşullarında skor çok daha farklı olurdu. Moralimizi bozmuyoruz. Biz iyi bir takımız” dedi.

HAFTANIN TEK PUANI : 1-1
Altyapı takımlarından haftayı puanla kapatan tek takm Erman Ergüney’in U16 takımı odu. Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri’ndeki mücadelede Manisaspor’u konuk eden yeşil siyahlılar 65. dakikada geriye düştükleri karşılaşmada Onur Deniz’in 69. dakikada kaydettiği sayı ile bir puan aldı.

KASA’YI YİNE ÜZDÜLER : 0-1
Geçen hafta Turgutlu deplasmanında üstün oynamasına rağmen gol bulamayan U17 takımı, bu hafta Zafer Katrancı Tesisleri’nde Manisaspor’a da gol atamadı. Umut Kasa’nın öğrencileri karşılaşmanın 37. dakikasında gelen Manisaspor golüne geri kalan sürede yanıt veremeyince sahadan puansız ayrıldı. Deneyimli çalıştırıcının önümüzdeki haftalarda sert tedbirler alması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı