REKLAMI GEÇ

ALTYAPININ EFENDİSİ DENİZLİSPOR

ALTYAPININ EFENDİSİ DENİZLİSPOR

Denizlispor Futbol Altyapısı bu sezon Akademi Ligleri’nde birçok başarıya imza atarak öncü misyonunu sürdürdü.

/ DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2010 Çarşamba, 18:36

Denizlispor Futbol Akademileri azimli ve inançlı çalışmalarının meyvelerini bu sezon birer birer topladı. Denizlispor Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Teknik Direktör Yaşar Güngör yönetimindeki takımlar teknik adam ve futbolcularıyla başarıları ard arda sıraladı.
A2, U18, U16, U15, U14 U13 ve Futbol Okulları olmak üzere altyapıda şaha kalkan Denizlispor’da başarıların sevinci yaşanıyor.

A2 LER YILDIZLAŞTI
A2 Takımı Alican Soylar’ın gol krallığı ile ligi ikinci bitirerek gittiği Türkiye Şampiyonası’ndan üçüncülükle döndü. Profesyonel Takıma Erhan Kartal’ı kazandıran takım bünyesinde Uğur, Burak, Töre ve Oğuzhan gibi oyuncular yıldızlaşarak gelecek için umut verdi.

TÜRKİYE U16 LAR İLE ÇOŞTU
U16 Takımı Akademi Ligleri’ndeki mücadelesini şampiyonlukla noktaladı. Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanan Genç Horozlar final maçında Beşiktaş’a 1-0 mağlup olarak Türkiye ikinciliğine adını yazdırdı. Bünyesinden Recep Niyaz, Tugay Kaçar, Asil Kaan Güler gibi milli oyuncular da çıkaran U16’lar rakip tanımadı.

U13 LER NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU
Denizlispor U13 Takımı lig mücadelesinde 14’de 14 serisiyle grubunda namağlup şampiyon oldu. Ligde 104 gol kaydederek rekor kıran U13’ler Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi başarıyla temsil ederek grup ikinciliğini elde etti. Denizli U13 Ligi’nde bu sezon bir ilke imza atan Aydın Dizman yönetimindeki Genç Horozlar 97-98-99 doğumlu olmak üzere toplam 40 sporcu forma şansı buldu. Takım ruhu ve oyun anlayışı ile Türkiye Şampiyonası’nda otoritelerden övgü toplayan takım bu sezon başarıya doymadı.

ALTYAPI İDDİASINI SÜRDÜRDÜ
U14 Takımı Akademi Ligi’nde sezonu dördüncü olarak tamamlayarak Play-Off’a çıkma başarısı gösterirken U15 Takımı ise Türkiye Finalleri’nde bir golle şampiyonluğu kaçırdı. Yasin Gümüşada yönetimindeki U18 Takımı da lig mücadelesini beşinci olarak tamamladı.

TEK YÜREK OLDULAR
Denizlispor Futbol Okulları her sezon olduğu gibi bu sezon da genç sporcuları bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel gelişimlerini takım oyunu olan futbolu öğreterek sağlamak ve genç yetenekleri Denizlispor’a ve Türk futboluna kazandırmak amacıyla tek yürek olarak çalışmalarını sürdürdü. Ayhan Turan Karaca yönetimindeki Futbol Okulları bu sezon 300’e yakın sporcu profesyonel ellerden eğitim gördü. Genç bedenlerin futbolla tanıştığı okullarda sporcu adaylarına takım ruhu içersinde doğru futbol ahlakı aşılandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı