REKLAMI GEÇ

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA!

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA!

Kayserispor maçında kameralara takılan tartışma, NTV Spor’un canlı yayınında çözüldü. Altın, tartışma hakkında “Agresif tavırlar yüzünden hakem uyardı. Müdahale ettim” deyince, Çetin yanıtta gecikmedi; “Olayın hakemle alakası yok. Benle hoca arasında”

/ DENİZLİHABER / 2 Eylül 2009 Çarşamba, 11:46

NTV Spor Kanalında Mehmet Demirkol ve Fuat Akdağ’ın yaptığı spor programı, Deni zlispor’da teknik adam Altın’ın görevden alınmasına neden olan son olayı ortaya çıkardı. İkili programda, haftasonu Kayserispor-Denizlispor karşılaşmasının ikinci yarısında kameralara takılan Altın ile Çetin arasındaki tartışmayı ekrana getirdi. Erhan Altın telefonla canlı yayına bağlanarak, “Hakem sürekli olarak kulübeyi agresif hareketler nedeniyle uyarıyordu. Son olarak Özhan Çetin çıkışta bulununca, ben de müdahale etmek zorunda kaldım” diye konuştu.
Ancak açıklamanın gerçeği yansıtmadığı görüşündeki Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, programa telefonla bağlanıp Altın’ın yanlış bilgilendirme yaptığı iddiasında bulundu.
Çetin, “Aramızda geçen diyaloğun hakemle alakası yok. Ben Fatih Yeğen’e ‘hadi aslanım siz maçı çevirirsiniz’ tarzında motive edici şekilde seslendim. Hoca yanıma gelip benim görevime karışma tarzında bir şey söyledi. Ben eğer ofansif oynayın, adam tutun deseydim tepkisinde haklıydı. Ancak orada kulübü ve kulüp yönetimini temsilen bulunan bir kişiye takımın teknik direktörü öyle bir çıkışta bulunamaz. Aramızda geçen diyaloga yedek kulübesindeki herkes şahit. Yardımcı antrenörler, masörler, futbolcular. İstediğiniz kişiye sorun. Maç sonunda soyunma odasına gittiğimiz tünelde hoca yanıma yaklaşıp, gergindim kusura bakma dedi. Ben de kendisine sahada olur böyle şeyler hocam diye yanıt verince bana senden böyle bir olgunluk beklemiyordum karşılığını verdi. Bu diyaloga şahit olanlar da var” dedi.
Tartışmanın yönetim kurulu toplantısında da konuşulduğunu doğrulayan Özhan Çetin, “Bu konuda konuşmak istemiyordum. Ancak kameralara yansıyan görüntülerin ardından hocanın böyle bir açıklama yapması, beni bu açıklamaya zorladı” diye konuştu.
NTV Spor’un programı, Erhan Altın krizi ile ilgili bardağı taşıyan son noktayı da gözler önüne serdi. Lig TV kameralarına yansıyan görüntüler ile ilgili ilk açıklamaların aksine, Çetin ve Altın’ı karşı karşıya getiren tartışmanın, 3 haftada “0” çeken ve başarısız görülen teknik adamın gönderilmesindeki son olay olduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı