REKLAMI GEÇ

“BU LİGDE MİSAFİRİZ“

“BU LİGDE MİSAFİRİZ“

Tavşanlı Linyitspor’u Youla’nın golüyle geçen Denizlispor’da Başkan Mehmet Özsoy, “Performansımız ile bu ligde misafir olduğumuzu herkese gösterdik” dedi.

/ DENİZLİHABER / 8 Kasım 2010 Pazartesi, 18:40

Tavşanlı Linyitspor’u yenerek liderliğini sürdüren Denizlispor’da moraller yerinde. Tavşanlı Linyitspor’u Youla’nın golüyle yenen Denizlispor, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 5’e çıkardı.

ÖNEMLİ OLAN LİG
Ligde 7 galibiyet ve 3 beraberlik alıp puanını 24’e yükselten Yeşil siyahlı ekipte, TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında alınan galibiyet Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak Galatasaray maçı öncesi moralleri yükseltti. Ligde takımların eksiklerini tamamladıklarını ve her geçen maçın daha zorlu olduğunu belirten Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “TKİ Tavşanlı Linyitspor takımı çok iyi savunma yaptı. Biz rakibimizin eksik yönlerini tespit edip galibiyete ulaşmak istedik. Çok gol pozisyonuna girmemize rağmen sadece birini değerlendirebildik. Oyuncularımın ortaya koyduğu futbol ve verdiği mücadeleden çok memnunum” dedi. Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalmanın en büyük avantajının oynamayan oyuncuların son durumunu görme açısından önemli olduğunu belirten Hamzaoğlu, “Bizim için önemli olan lig. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK
Ziraat Türkiye Kupası’nda hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyleyen Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Denizlispor’un bu gruptan çıkacak güce sahip olduğunu kaydetti. Eleme maçında süper lig ekiplerinden Eskişehirspor’u deplasmanda yenerek gruplara kaldığını belirten Mehmet Özsoy, “Denizlispor ligde ve kupada namağlup yoluna devam ediyor. Ligde hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik ve bu yolda ilerliyoruz. TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında iyi bir oyunla galibiyete ulaştık. Bu karşılaşmada bizi yalnız bırakmayan Denizlispor taraftarlarına teşekkür ediyoruz. Denizlispor yönetimi olarak ortaya koyduğumuz hedefe emin adımlarla ilerliyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarı tüm Denizli’nin başarısıdır. Tüm Denizli’nin takımına, en değerli markasına maddi ve manevi destek olmasını bekliyoruz” dedi. Ziraat Türkiye Kupası’nda hedeflerinin öncelikle gruptan çıkmak olduğunu belirten Özsoy, “Denizlispor bunu başaracak güçte bir takım. Zaten Bank Asya Ligi’ndeki performansımız ile bu ligde misafir olduğumuzu herkese gösterdik” dedi.

YOĞUN TRAFİK
Denizlispor, Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Çarşamba günü Galatasaray’la karşılaşacak. Ali sami Yen Stadı’nda saat 20:00’de oynanacak karşılaşma için yeşil siyahlı kafile yarın sabah İstanbul’a hareket edecek. Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde toplanacak olan Denizlispor kafilesi, burada kahvaltı yaptıktan sonra karayoluyla Çardak havalimanına gidecek. Saat 08:55’de Denizli – İstanbul uçağı ile İstanbul’a hareket edecek olan kafile burada Dedeman Otel’e yerleşecek. Galatasaray – Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra da İstanbul’da kamp yapmayı sürdürecek olan yeşil siyahlı kafile Cuma günü sabah 09:30 uçağı ile Samsun’a geçecek. Bank Asya 1. Ligi 12. haftasında 14 Kasım 2010 Pazar günü saat 19:30’da Samsunspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, 15 Kasım günü 09:00 uçağı ile İzmir’e gelecek. Yeşil siyahlı kafile buradan karayolu ile Denizli’ye geçecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı