REKLAMI GEÇ

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz’dan transfer yasağı açıklaması

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz’dan transfer yasağı açıklaması

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, düzenlediği basın toplantısında kulübün içinde bulunduğu durumu değerlendirdi. Transfer yasağının en kısa sürede kaldırılması için çalıştıklarını dile getiren Uz, bu sezon hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2021 Salı, 17:21

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Haluk Ulusoy düzenlediği basın toplantısında kulübün içinde bulunduğu durum ve gündemde olan transfer yasağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yönetim kurulu olarak kulübün içinde bulunduğu sorunları bilerek göreve geldiklerini dile getiren Uz, “Biz yönetim olarak çok ani bir şekilde genel kurulumuzu yaptık ve yönetim olarak da bu göreve geldik. Herkes bizden bir beklenti içine girdi. Biz yönetim kurulu olarak bu sorunları bilerek geldik. Denizlispor hiçbir zaman sahipsiz değildir, biz olmasak da başka bir arkadaşımız bu görevi alabilirdi” dedi.

DENİZLİ, DENİZLİSPOR İÇİN BÜTÜNLEŞMİŞ DURUMDA

Denizlispor için kentin dinamiklerinin bütünleşmiş olduğuna dikkat çeken Uz, “Biz yönetime geldiğimiz günden itibaren şunu gördük, Denizlispor, Denizli halkı, taraftarı ve basınıyla bütünleşmiş durumda. Bu bütünlüğümüzü bozmadığımız sürece bizim aşamayacağımız sorun yoktur. Ama malum önümüzde ciddi bir borç yükü var ve gelebilecekler de var. Biz bunların ne kadarını yapabiliriz bilmiyorum ama elimizden gelen her türlü zorluğu göğüslemek için geldik” diye konuştu.

AMACIMIZ LİGDE KALMAK

Transfer yasağına da değinen Uz, yasağın en kısa sürede kaldırılması için çalıştıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Önümüzde bir transfer yasağımız var, en önemli konu bu. Basında transfer yasağının ne zaman kalkacağı ile ilgili konuşuluyor. İnanın ki sizden fazla biz istiyoruz. Mali durumlar her saat her dakika değişebiliyor. Bizim amacımız bir an önce bu transfer yasağını kaldırmak ve transferler yapmak. Şuan elimizdeki kadroda Süper Lig’den kalan 5 futbolcumuz var. Gerisi tamamı alt yapıdaki arkadaşlarımız. Bu arkadaşlarımıza da aslında bir fırsat doğdu. Şuan transfer yapamamış gözüküyoruz ama yapacağız. Herkes hemen olsun istiyor ama olmuyor. Önce yasağı kaldırmamız gerekiyor. Daha sonra transferlerimizi yapıp Denizlisporumuzu en kötü bu yıl ligde bırakmak istiyoruz. Bizim amacımız bu, çok farklı bir yapıya girmeyelim. Ondan sonra tabi ki basın, taraftar ve Denizli camiası olarak birbirimize kilitlenirsek ben inanıyorum ki üst lige çıkabiliriz. Bunun altına imza atmayı çok istiyorum. Yapacağımız transferler önemli, zamanımız dar.”

KADRO GÜÇLENECEK

Denizlispor’un maliyetlerini gözeterek kadroyu güçlendireceklerini dile getiren Uz, “Transfer tahtasını açtıktan sonra 15 futbolcuyu kadromuza katmak istiyoruz. Bütçemiz 20-25 milyon TL civarında olacak. Ne kadar uygun maliyetli ve kaliteli futbolcu alabilirsek o kadar avantajlı oluruz. Görüştüğümüz sponsorlar ve reklam anlaşmalarımız da var. Kombine ve bilet sayılarında bu sezon iyi rakamlara ulaşacağımızı düşünüyoruz. Taraftarlarımızdan da bu konuda destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Bu süreçte zamanlarının dar olduğunu bu nedenle her insan gibi hata yapabileceklerini söyleyen Uz, ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Hata yapabiliriz. Bunu baştan söyleyeyim, hata yapmayan insan yoktur. Ama biz bu hatayı sıfır noktasında yapmak zorundayız. Bunu biliyorum çünkü telafisi olmayan bir yola da girebiliriz. Biz elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı