Urkay: ”Ustalık dönemim başlayacak”

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, 17 Haziran’daki kongrede güven tazeleyip yola devam etmesi durumunda ikinci döneminin farklı olacağını söyledi.
/ DENİZLİHABER / 8 Haziran 2013 Cumartesi, 10:46
Ferah IŞIK/DENİZLİ,(DHA)
Uzun yıllar amatör bir kulüpte başkanlık yaptığını, ilk kez profesyonel bir kulüpte görev aldığını söyleyen Başkan Urkay, “Geçen sezon kriz yönetimi, yeniden yapılanma, mali disiplin derken, sportif başarıya odaklanamadık. Bu sezon farklı olacak. Artık benim için de ustalık dönemi başlayacak” dedi.
Başkan Urkay, 17 Haziran’daki genel kurulda çoğunluğun sağlanmasını beklemediğini, büyük olasılıkla seçimin 25 Haziran’da yapılacağını belirterek, “Büyük sürpriz olmazsa, ayrılacak arkadaşların yerine takviyeler yapıp, güçlü bir ekiple yola devam edeceğiz” diye konuştu.
Bu arada Denizlispor’un transfer listesinde yer alan Ankaragücü’nden Timur Bayram Özgöz’ün Medical Park Antalyaspor ile anlaştığı öğrenildi. Medical Park Antalyaspor’da yönetimin istifa etmesinin ardından anlaşmanın askıya alındığı, Timur’dan vazgeçilmesi durumunda Denizlispor’un devreye gireceği belirtildi.
Yorumlar
HAYRET;BAŞKANI TEBRİK ETMEK LAZIM İLK DEFA AKILLI SÖZ ETMİŞ.ACEMİLİĞİNİ KABUL ETMİŞ.HAKİKATEN TEBRİKLER.BU DA BİR ERDEMLİKTİR.İNŞAALLAH HERŞEY İSTEDİĞİ GİBİ OLUR,ALLAH BAŞARILARINI DAİM EDER.BU TRANSFERLER GERÇEKLEŞİRSE TÜM DENİZLİMİZİN BEKLENTİSİ YERİNE GELMİŞ OLUR.