REKLAMI GEÇ

Denizlispor Başkanı Uz, kaybettikleri Tuzlaspor maçı için taraftarlardan özür diledi

Denizlispor Başkanı Uz, kaybettikleri Tuzlaspor maçı için taraftarlardan özür diledi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor’un kulüp başkanı Mehmet Uz, dün sahalarında oynadıkları ve 4-2 yenildikleri Tuzlaspor maçı için kendilerine destek veren taraftarlardan özür dilediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2022 Pazartesi, 16:10

Mehmet Uz, yaptığı yazılı açıklamada, farklı kaybettikleri Tuzlaspor maçının üzüntüsünü yaşadıklarını aktardı.

Puan kaybını telafi etmek için çalışacaklarını anlatan Uz, “Tuzlaspor maçında hem oyun hem de skor olarak istediğimiz ve beklediğimiz gibi değildik. Maç günü tribünleri adeta bayram yerine çeviren taraftarlarımıza galibiyet hediye edemediğimiz için çok üzgünüz. Maça gelerek 90 dakika boyunca üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapan taraftarlarımızdan özür diliyorum. Ancak kimsenin moralini bozmasını da istemiyorum. İyi giderken zaman zaman bu tür puan kayıpları yaşanabiliyor.” ifadelerini kullandı.

Teknik heyete güvenlerinin tam olduğunu vurgulayan Uz, düşme hattından çıkma şansını iyi değerlendiremediklerini kaydetti.

Önlerinde 7 hafta bulunduğunu hatırlatan başkan Uz, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Moralimizi bozmadan yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Tuzlaspor maçında büyük bir avantajı kaçırdık. Ama bu tüm şansımızı kaybettiğimiz anlamına gelmiyor. Biz ilk gün ligde nasıl kalacağımızı söylemiş ve buna inanmışsak, bugün de aynı duygu ve inancımızı taşıyoruz. Cuma günü deplasmanda oynayacağımız Ankara Keçiörengücü maçıyla yeniden çıkışa geçeceğimizden şüphem yok.”

Yorumlar

Ali Güven   -  Bağlantı 12 Nisan 2022, 01:12

Kendi sahamızdaki maçlardan korkuyorum.Atak futbol oynayınca fark yiyoruz.Başkan ligde kalacağımıza inanıyor.Hadi inşallah.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı