Denizlispor bir alt lige düşebilir

Uluslar arası Spor Tahkim Mahkemesi olan CAS, Denizlispor’un eski futbolcusu Wescley’e olan borcu için bir ay içinde ödeme yapılmasını istedi.
/ DENİZLİHABER / 3 Aralık 2012 Pazartesi, 16:18
Uluslar arası Spor Tahkim Mahkemesi olan CAS, Denizlispor’un 2008-2009 sezonunda sözleşmesini tek taraflı fesih ettiği Brezilyalı oyuncu Wescley Goncalves’in 330 bin dolarlık alacağını tahsil için yaptığı başvuruyu değerlendirdi.
2008-2009 sezonunun devre arasında 2.5 yıllık sözleşmeye imza atan Wescley’in, 7 maç sonra sözleşmesi tek taraflı olarak fesih edildi. Wescley, FIFA’ya başvurup 2.5 yıllık alacağının tamamını istedi. FIFA Wescley’i haklı buldu. Denizlispor yönetimi, CAS’a itiraz etti. CAS, FIFA’nın kararını onayladı ve Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderdi. CAS, karara göre 1 ay içinde ödeme yapılmaması halinde kulübe puan silme ya da bir alt lige düşürülme gibi cezalar uygulayabilir.
Yorumlar
ödemesin gerekirse puan silinsin