REKLAMI GEÇ

Denizlispor, Bursa’ya tek golle yenildi: 1-0

Denizlispor, Bursa’ya tek golle yenildi: 1-0

Bu hafta galip gelse belki de ligde kalmayı garantileyecek olan Denizlispor, puana daha çok ihtiyacı olan Bursaspor’a konuk oldu. Başa baş geçen mücadelede, daha istekli olan Bursaspor, tek golle istediğini aldı. Denizlispor, ligde kalma mücadelesini ileriki haftalara taşıdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2022 Cumartesi, 22:37

Düşme hattından kurtulma mücadelesindeki Denizlispor, kritik bir yenilgi aldı. ‘Tamam mı, devam mı’ mücadelesine çıkan Bursaspor’a karşı iyi oynayan Denizlispor, gol yollarında istediği organizasyonları yapamadı.

Bursa’nın istekli oyunu ile bulduğu gole karşılık vermeyi başaramayan Altaş Denizlispor sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Hem golün hemen ardından, hem de ikinci yarıda yaptığı etkili kurtarışlarla kaleci Abdülkadir Sünger, yenilgiye rağmen bu akşamın yıldızı oldu.

Bursaspor: 1 – Altaş Denizlispor: 0
Stat: Bitci Timsah Park

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Cemil Tunç, Erkan Akbulut

Bursaspor: Canberk Yurdakul, Mehmet Erdem Uğurlu, Capan, Zalazar, Uğur Kaan Yıldız, Hasan Ayaroğlu (Dk. 87 Tuğbey Akgün), Burak Altıparmak, Enver Cenk Şahin (Dk. 87 Ramazan Keskin), Bruno (Dk. 68 Bifouma, Alaskarov (Dk. 64 İsmail Yüksek), Pedro

Altaş Denizlispor: Abdülkadir Sünger, Lopes, Hakan Çinemre (52. Erdal Akdarı), Özer Özdemir, Oğuz Yılmaz (Dk. 64 Muhammet Özkal) , Schwechlen, Djedje, İlhan Depe, Muhammed Gönülaçar (Dk 52. Mustafa Çeçenoğlu), Mayi, Ömer Şişmanoğlu (Dk. 43 Aissati)

Gol: Dk. 30 Alaskarov (Bursaspor)

Kırmızı kart: Dk. 77 Aissati (Altaş Denizlispor)

Sarı kartlar: Dk. 9 Ömer Şişmanoğlu, Dk. 14 Hakan Çinemre, Dk. 22 Muhammed Gönülaçar, Dk. 41 Mayi, Dk. 55 Oğuz Yılmaz, Dk. 55 Aissati, Dk. 77 Aissati, Dk. 84 Erdal Akdarı (Altaş Denizlispor), Dk. 90 Tuğbey Akgün, Dk. 90 Pedro

Yorumlar

Ali Güven   -  Bağlantı 23 Nisan 2022, 23:33

Alttaki takımlardan kopan yok.İşimiz zor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı