REKLAMI GEÇ

Denizlispor deplasmanda Boluspor ile golsüz berabere kaldı

Denizlispor deplasmanda Boluspor ile golsüz berabere kaldı

Denizlispor, ligin 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı Beypiliç Boluspor ile golsüz berabere kaldı. Horozlar, 2 hafta aranın ardından hanelerine bir puan daha yazdırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2021 Pazar, 15:35

Sezona kötü bir giriş yapan ve ilk 3 haftayı puansız kapatan Denizlispor, yaptığı transferlerin uyumu ile 2 maçta 3 puan ile umut vermişti. 6 ve 7. hafta maçlarını da kaybeden ve ligin alt sıralarına gerileyen Denizlispor, deplasmanda karşılaştığı Beypiliç Boluspor maçından istediğini almayı bildi.

Temkinli bir futbol ortaya koyan, daha çok rakibini karşılamayı tercih eden yeşil-siyahlılar hızlı ataklarla ile sonuç aradı.

Her iki takımın da 90 dakika boyunca ortaya koyduğu çaba sonuç getirmedi, mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi.

Denizlispor, aldığı bu beraberlik ile puanını 7’ye yükseltti.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Oğuzhan Çakır, Kemal Mavi, Abdullah Uğur Sarı

BEYPİLİÇ BOLUSPOR: Selmani, Abdurrahim Dursun, Fethi Özer, Eray Ataseven (Dk. 83 Tugay Kacar), Bregu (Dk. 83 Arda Köksal), Odah, Novak (Dk. 71 Berk Yıldız), Roshi, Mehmet Zahit Çınar, Ali Keten, Abdurrahman Canlı (Dk. 90+2 Arda Hilmi Şengül)

DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Hakan Çinemre, Onazi, Oğuz Yılmaz, Aissati (Dk. 89 Djedje), Schwechlen, Gökhan Süzen, Muhammed Gönülaçar, Mayi (Dk. 76 Tusha), Ömer Hasan Şişmanoğlu (Dk. 63 İlhan Depe), Muğdat Çelik (Dk. 46 Mustafa Çeçenoğlu)

SARI KART: Dk. 54 Fethi Özer (Beypiliç Boluspor), Dk. 54 Ömer Hasan Şişmanoğlu (Denizlispor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı