REKLAMI GEÇ

Denizlispor Genel Kurulu ertelendi

Denizlispor Genel Kurulu ertelendi

Yukatel Denizlipor’da bugün yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadı. Kulüpten yapılan açıklamada, kongrenin 16 Haziran günü yapılacağı bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2021 Cuma, 17:22

Süper Ligden düşen Denizlispor’da 31 Mayıs’ta yapılması planlanan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı koronavirüs tedbirleri kapsamında 4 Haziran’a ertelenmişti. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılması planlanan kongre çoğunluk sağlanamadığı için 16 haziran gününe ertelendi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Bugün saat 17:00’de Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda yapılmasına karar verilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, salt çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenmiştir. Ertelenen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 17:00’de aynı adreste yapılacaktır” denildi.

Yorumlar

eses   -  Bağlantı 5 Haziran 2021, 15:22

bence bu kulubü fes etsinler,hiç birşeye yaramıyor ne lige bir renk veriyorlar ne heyecan. seyircisi oturmuş çiğdem çitliyor ruhsuz bir takım FAZLALIK

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 5 Haziran 2021, 12:25

çatalçeşme oda tiyatro salonu olağan seçimli genel kurul toplantısına yeterli gelir.saygılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı