REKLAMI GEÇ

Denizlispor Inkango’ya imzayı attırdı

Denizlispor Inkango’ya imzayı attırdı

Denizlispor, iki haftadan bu yana görüşmelerini sürdürdüğü Kongo asıllı Fransız kanat oyuncusu Bruce Pascal Inkango’yu iki yıllığına renklerine bağladı.

/ DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2013 Cuma, 16:13

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)
Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenen törenle iki yıllık sözleşmeye imza atan 29 yaşandığı kanat oyuncusu Inkango, Denizlispor’a gelmekten mutlu olduğunu, 4 yıl önce Süper Lig’de oynayan takımını tekrar eski ligine taşımak için elinden geleni yapacağını söyledi. Taraftarları tribünlere davet eden Inkango, “Benimle ilgili beklentilerin altında kalmayacağım. Denizlispor’u tekrar Süper Lig’e taşımak için elimden gelen çabayı göstereceğim” dedi. Geçen yıl Bulgaristan’ın Cherno More Varna takımında forma giyen Fransız asıllı Kongolu Bruce Pascal Inkongo, bugün Bolu’ya giderek kampa katılacak.

İmza töreninde konuşan Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, tranferlerde kulubün kıt olanaklarını dikkate alarak seçici davrandıklarını belirterek, taraftarlardan endişe etmemelerini istedi. Teknik Direktör Serdar Dayat’ı, iletişime açık, spora dair görüşleri olan, alt yapı ve gençlere önem verdiği ve kulubün ekonomik koşullarına uygun olduğu için tercih ettiklerini belirten Urkay, Fenerbahçe’den Berkay Can’ın kiralık bedelinin düşürülmesi için Fenerbahçe’yle görüştüklerini, Antalyaspor’dan kiralanan Hüseyin’in üç dört gün içinde kampa katılacağını ve kampta teknik heyetin vereceği rapora göre iki futbolcu daha alarak transferi noktalayacaklarını söyledi.

ATİK GENEL KOORDİNATÖR OLACAK
Urkay, yardımcı artrenörlük görevinden istifa eden Kenan Atik’in de tecrübe kazandığını ve artık kendi kariyerine uygun bir göreve gelmesi düşüncesinde oldukları için Genel Koordinatörlük görevine getirileceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı