REKLAMI GEÇ

Denizlispor kafilesini taşıyan minibüsün yaptığı kaza kamerada

Denizlispor kafilesini taşıyan minibüsün yaptığı kaza kamerada

Denizlispor’da deplasmanda oynanan ve 3-0 kaybedilen maçın ardından kente dönüş için yola çıkan altyapıdan futbolcular ile kulüp çalışanlarının bulunduğu minibüs, Afyon’un Evciler ilçesinde kontrolden çıkmış, 3’ü futbolcu 6 kişi yaralanmıştı. Kaza anı bölgede bulunan mobese kameralarına yansıdı. Görüntülerde, bir otomobil ile yan yana gelen minibüsün kontrolden çıktığı ve savrulduğu görülüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2022 Cumartesi, 12:03

Denizlispor kafilesini taşıyan minibüs Afyonkarahisar’ın Evciler İlçesi Gökçek Köyü yakınlarında kontrolden çıkarak trafik ışıklarına çarpıp yan yattı. Kazada 3’ü futbolcu, 3’ü kulüp çalışanı olmak üzere 6 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Denizli’deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAZA ANI KAMERADA
Kaza, mobese kayıtlarına da yansıdı. Sabah saat 05.30 sıralarında Denizli istikametinde seyreden minibüsün görüntülerde kavşağa yanında bir otomobil ile birlikte girdiği, otomobilin geçmesinin ardından da minibüsün savrularak yan döndüğü görülüyor. Bu görüntülerin ardından trafik ışıklarına çarpan minibüs yan yatarak durabiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı