REKLAMI GEÇ

Denizlispor, kendi evinde İskenderun’a yenildi

Denizlispor, kendi evinde İskenderun’a yenildi

Alt sıralardan kurtulma hevesi içindeki Denizlispor, kendi evinde yine kaybetti. Ligin ortalama takımlarından İskenderun ile karşılaştı. İlk yarıda öne geçti ama ikinci yarıda yediği 2 golle 3 puandan oldu. Neyse ki alt sıralardaki takımlar da bu hafta kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2023 Pazar, 16:10

Geçen haftaki galibiyetin ardından umutların yeşermeye başladığı Denizlispor, taraftarının hevesini kursağında bıraktı. 2. Lig Kırmızı Grup’un ortalama takımlarından İskenderun’u konuk etti. İlk yarıdaki güzel performans golle süslendi. 14’te Gökhan Süzen’in golü, geçen hafta yeşeren umutları büyütmeye başladı.
Fakat ikinci yarı ilk yarının tersine kötü futbol ortaya koyan Denizlispor daha yarının hemen başında 48’nci dakikada Hamza Küçükköylü’nün golüne engel olamadı. İskenderun 71’de Süleyman Güneş ile öne geçti ve 3 puanın sahibi oldu.
17’nci sıradaki Denizlispor bu yenilgiye rağmen şanslı. Çünkü rakipleri 14 puanlı Derince ve 17 puanlı Sarıyer de kaybetti. Bu sayede Denizlispor 14 puanla yerini korudu. Haftaya oynayacağı Uşakspor’un ise sadece 5 puanı var ve son sırada.

Hakemler: Eren Özyemişoğlu, Emrah Akkaya, Kerem İlitangil
Denizlispor: Ali Eren Yalçın, Emre Yıldırım (Emre Furtuna dk. 74), Muhammet Özkal, Emirhan Kaşcıoğlu, Alihan Kalkan (Mehmet Ali Ulaman dk. 59), Samet Emre Gündüz (Oğuzhan Sarı dk. 86), Bekir Turaç Böke, Oktay Kısaoğlu, Gökhan Süzen, Emre Sağlık, Mustafa Kaçan (Muhammed Eren Kıryolcu dk. 74)
Yedekler: Ramazan Karakurt, Mehmet Eren Sıngın, Deniz Kodal, Ertuğrul Bağ, Emre Çirkin, Ahmet Tekin
Teknik Direktör: Özcan Bizati
İskenderunspor: Hamza Küçükköylü, Ahmet Sivri (Ömer Kuşan (dk. 72), Kutay Yokuşlu (Eren Tokat dk. 18), Süleyman Güneş (Bertul Kocabaş dk. 82), Timur Temeltaş (Gökhan Işılak dk. 72), Çağtay Kurukalıp (Ahmet Devret dk. 82), Ali Keten, Emircan Seçgin, Onur Ural, Abdurrahman Canlı, Muhammed Demirci
Yedekler: Emirhan Bayrak, Artun Akçakın, Kaan Yüksel, Burak Çapkınoğlu, Buğra Çağlıyan
Teknik Direktör: Koray Palaz
Goller: Gökhan Süzen (dk. 14)(Denizlispor) Hamza Küçükköylü (dk. 48), Süleyman Güneş (dk. 71)(İskenderunspor)
Sarı kartlar: Mustafa Kaçan, Emirhan Kaşcıoğlu, Samet Emre Gündüz (Denizlispor) Timur Temeltaş, Çağtay Kurukalıp, Süleyman Güneş, Muhammed Demirci (İskenderunspor)

Yorumlar

YUSUF KENAN KANDEMİR   -  Bağlantı 10 Aralık 2023, 18:21

ah horoz ah nerelerden nerelere geldin . ne heyecanımız , ne sevgimiz kaldı .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı