REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR KONGREYE Mİ GİDİYOR?

DENİZLİSPOR KONGREYE Mİ GİDİYOR?

Denizlispor’da üst üste gelen mağlubiyetler üzerine yönetimin olağanüstü genel kurula gitme kararı alması bekleniyor. Başkan Kıbrıslıoğlu “Kulübün önünü açmamız gerektiğine inanıyorum. Yönetim kurulu toplantısında olağanüstü genel kurula gitmek için arkadaşlarımla görüşeceğim” dedi.

/ DENİZLİHABER / 24 Ekim 2011 Pazartesi, 16:34

Bank Asya 1. Lig’de üst üste gelen kötü sonuçlarla düşme hattına gerileyen Denizlispor’da, kulüp başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu’nun olağanüstü genel kurula gitmek için yönetim kurulu ile görüştüğü öğrenildi.

Lige Göztepe galibiyetiyle başlamasına rağmen, Elazığspor, Kasımpaşa, Tavşanlı Linyitspor, Bucaspor, Konyaspor ve Kartalspor’a mağlup olan, Kayseri Erciyespor’la da berabere kalarak 8 maçta 4 puan toplayabilen Denizlispor’da moraller iyice bozuldu. 8 haftada attığı 8 gole karşılık kalesinde 20 gol gören ve Türkiye liglerindeki 124 profesyonel takım içerisinde Kocaelispor’la birlikte en fazla gol yiyen Denizlispor’da, Kartalspor mağlubiyetinin ardından kulüp başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu’nun yönetim kurulu üyeleri ve yakın çevresi ile görüştüğü ve olağanüstü kongreye gitme taraftarı olduğunu ilettiği belirtildi.

Bugün akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısında bu görüşünü yönetime aktaracağını söyleyen Kıbrıslıoğlu, “Biz büyük hedeflerle yola çıktık. Yeni bir takım oluşturduk ve başına tecrübeli bir hoca getirdik. Lige galibiyetle başlamamıza rağmen son 7 maçta 6 mağlubiyet bir beraberlik aldık. Şampiyonluk hedefi ile başladığımız ligde şimdi düşme hattındayız. Biz büyük fedakarlıklarla çalıştık ancak istediğimiz sonuçları alamadık. Kulübün önünü açmamız gerektiğine inanıyorum. Yönetim kurulu toplantısında olağanüstü genel kurula gitmek için arkadaşlarımla görüşeceğim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı