REKLAMI GEÇ

Denizlispor olağanüstü genel kurulunda Ali Çetin yeniden başkan oldu, yönetim belirlendi

Denizlispor olağanüstü genel kurulunda Ali Çetin yeniden başkan oldu, yönetim belirlendi

Yukatel Denizlispor’un seçimli olağanüstü genel kurulu yapıldı. Kent protokolünün de ilgi gösterdiği kongrede tek liste ile gidilen seçimlerde Ali Çetin yeniden başkan oldu, yeni dönem projelerini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2020 Perşembe, 22:22

Yukatel Denizlispor Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi salonlarında yapıldı. Genel kurula Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediyesi Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Denizlispor’un eski yöneticileri ve taraftarlar katıldı.

Kongrede konuşan başkan ve tek aday Ali Çetin, “2 sene önce Mustafa Üstek’ten aldığımız bu bayrağı nasıl üst seviyeye çıkartırız diye çalıştık. Zorlu bir süreçten geçtik. 3 yılda bir seçim yapalım dedik ama olmadı. 2 yılın ardından seçime gittik. Amacımız enerjik ve bizimle koşabilecek yol arkadaşları belirlemekti. Bunun için bizimle bu güne kadar çalışan 4 başkan yardımcımıza teşekkür ediyorum. Taner Atilla yeniden yönetimiz de olduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

Göreve gelmeleriyle birlikte yapılanların ortada olduğunu ve Denizlispor’da bir fark olduğunu belirten Çetin; “Bizlere verilen desteklerle Denizlispor’u buraya getirdik hem ligde kaldık hem de borçlarımızı ödedik. Göreve geldiğimizde 450 icra dosyası vardı ve süper lige çıkınca herkes kapımıza dayandı. Elimizden geldiği kadar borçlarımızı ödedik. 72 milyon borcumuz vardı, 1930 işyerini gezdik ve 64 milyona yakın gelir elde ettik. Pandemi nedeniyle yaşanan olumsuzluklarla birlikte şuanda kulübümüzün 45 milyon borcu var. Bunu da yeni dönem içerisindeki projelerimiz ile çözüme kavuşturacağız” dedi.

Çetin, ardından 25 milyon lira gelir elde etmeyi amaçladıkları projelerini şöyle aktardı: Dünya Denizlisporlular Günü, Denizlispor Store, Denizlispor TV, Kadın hakları savunucusu bir Denizlispor: Kadına Yakışır, Şehirle Bütünleş, 66 Bin Üye Projesi, DS Club Kart, 1966 Nostalji Forma, Horozz Scooter Projesi, Bağış Kumbaraları, Büyük Denizlispor Çekilişi, Dijital Koltuk Projesi…

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen listede Ali Çetin ve yönetim kurulu güven tazeleyerek yeniden seçildi. Denizlispor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan Ali Çetin. Yönetim kurulu üyeleri; Salih Özcan, Can Cesur, Serkan Başbuğ, Kaan Şanlıkan, Ozan Katrancı, Nevzat Yakı, Uğur Bağbaşlıoğlu, Levent Çaputçu, Yavuz Cinkaya, Fikret Onur, Tolga Erdey, Mehmet Kavak, Hayati Işık, Taner Atilla.

Yorumlar

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 10 Eylül 2020, 23:18

Hayırlı olsun Allah yolunuzu açık etsin borçsuz ve başarılı bir sezon geçirmenizi dilerim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı