REKLAMI GEÇ

Denizlispor Robert Prosinecki ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

Denizlispor Robert Prosinecki ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

Geçtiğimiz sezon 3 hoca değiştirip sezonu yardımcı hocalarla tamamlayan Denizlispor, yeni sezon için Robert Prosinecki ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2020 Cumartesi, 13:58

Yukatel Denizlispor, yeni sezonda takımı çalıştıracak teknik direktör Robert Prosinecki ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Denizlispor sosyal tesislerinde barkovizyona, Hırvat çalıştırıcının fotoğrafının yansıtıldığı imza töreninde Kulüp Başkanı Ali Çetin ile Prosinecki, bir yıllık ‘horoz yapan’ sözleşmeyi imzaladı.

Kulüp başkanı Ali Çetin, anlaşmayla yeni bir döneme adım attıklarını belirtti, “Artık acemilik dönemi bitti. İnşallah biraz daha tecrübe kazanarak bu yılı stressiz ve sıkıntısız, hayal ettiğimiz yerlerde bitirmek için mücadelemiz devam edecek. Dünyaya yüz yılda bir gelen bela, şehrimizi ve kulübümüzü de etkiledi. Çok şükür şehre stres yaşatsak da ligde alnımızın akıyla kalmasını bildik.” dedi.

Hocanın, futbol ve teknik direktörlük hayatında kendisini kanıtlayarak çok iyi yerlere geldiğini ifade eden Çetin, şöyle devam etti:

“Bugüne kadar mücadeleyle iyi bir yere gelmiş sayın hocamla da 2020-2021 sezonunu Allah nasip ederse devam etmeyi düşünüyoruz. Bizi tercih etmesiyle birlikte birçok başarıya imza atacağımıza hiç şüphemiz yok. İnşallah yeni sezonda kente ve taraftarlarımıza iyi bir futbol izleteceğimizi düşünüyoruz.”

Denizlispor, sosyal medya hesaplarından Prosinecki’nin lakabı olan ‘Sarı’yı kullanarak İngilizce Hırvatça karışımı ‘Hoş geldin Sarı’ diye duyurdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı