REKLAMI GEÇ

Denizlispor, sezonu galibiyetle tamamlamak istiyor

Denizlispor, sezonu galibiyetle tamamlamak istiyor

Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında Bereket Sigorta Ümraniyespor ile 0-0 berabere kalarak ligde kalmayı garantileyen Altaş Denizlispor’da hedef son maçı da kazanıp sezonu galibiyetle kapatmak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2022 Salı, 12:50

Çalkantılı bir sezon geçiren ve takımın başına Mesut Bakkal’ın getirilmesinin ardından ciddi bir çıkış yakalayan Altaş Denizlispor, bitime bir hafta kala konuk olduğu Ümraniye deplasmanından aldığı 1 puanla ligde kalmayı başarmıştı.

Sezonu ve son maçı değerlendiren Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, gerçekçi hedeflerle yönetime geldiklerini ve takımı ligde tutarak ilk hedeflerine ulaştıklarını söyledi.

Zor dönemler geçirdiklerini ama hiç yılmadıklarını belirten Uz, “4 takımın düşecek olması sebebiyle düşme barajının 40 puanın üzerinde olacağını biliyorduk. Özellikle Mesut Bakkal hocamızın göreve gelmesiyle çok iyi bir çıkış yakaladık ve son güne kadar bunu sürdürerek hedefimize ulaştık” dedi.

Uz, Denizlispor’un ligde kalma değil, şampiyonluk sevinci yaşaması gereken bir kulüp olduğunu, bundan sonra hedeflerinin daha büyük olacağını ve ligin son maçını kazanarak kendilerine destek veren taraftarlara teşekkür etmek istediklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı