REKLAMI GEÇ

Denizlispor – Sivasspor maçı yine ertelendi!

Denizlispor – Sivasspor maçı yine ertelendi!

TFF, karşılaşmanın 16 Eylül Çarşamba günü saat 21.00’de oynanmasına karar verdi.

/ DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2009 Perşembe, 18:13

Denizlispor’un 2 Eylül’de kendi sahasında Sivasspor ile oynayacağı maç Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 16 Eylül Çarşamba gününe ertelendi. Fikstür gereği 23 Ağustos Pazar günü yapılması gereken karşılaşma daha önce Sivasspor’un Shakhtar Donetsk ile oynadığı maç nedeniyle 2 Eylül’e ertelenmişti.

İkinci erteleme talebinin kendilerinden geldiğini belirten Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, “Cumartesi günü deplasmanda Kayserispor ile yapacağımız müsabakanın ardından Koffi’ye Benin, Bangoura’ya Gine, Berberoviç’e ise Bosna Hersek Milli Takımları’ndan davet geldi. Bu ülkelerin federasyonlarından futbolcularımıza izin istedik ancak olumsuz yanıt aldık. Bunun üzerine Futbol Federasyonu’na başvurduk. Federasyon, Sivasspor’un da görüşünü alarak karşılaşmanın 16 Eylül Çarşamba günü saat 21.00’de oynanmasına karar verdi” diye konuştu.

Kayseri’ye gidiyor
Öte yandan Süper Lig 4. hafta karşılaşması olan Kayserispor-Denizlispor Müsabakası için Denizlispor’un gidiş-dönüş programı belli oldu. Denizli kafilesi; Türk Hava Yolları’na ait tarifeli uçakla, Cuma (28.08.2009) günü Saat 15.00’te önce İzmir’den İstanbul’a sonrasında ise saat 18.15 uçağı ile İstanbul’dan Kayseri’ye uçacak. Takım, maç saatine kadar City One Otel’de konaklayacak.

Milli maç arasında iki hazırlık karşılaşması
Karşılaşma sonrasında izin yapacak olan yeşil siyahlılar 1 Eylül 2009 Salı günü toplanacak ve çalışmalarına Haluk Ulusoy Tesisleri’nde start verecek. Milli maç arasında Isparta Davraz’da geçirecek olan Denizlispor, 4 Eylül 2009 Cuma günü Kasımpaşaspor ve 6 Eylül 2009 Pazar günü ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile birer hazırlık karşılaşması yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı