Denizlispor taraftarlarından Duman’a seyirlik tepki

Denizlispor kazansa da oynanan futbol ve yönetimin icraatları taraftarı memnun etmiyor. Son oynanan Buca maçını Denizlispor kazanmasına rağmen tribünler Başkan Yurdal Duman’ı istifaya çağırdı. Taraftarlar “Dumansız hava sahası istiyoruz” pankartıyla Başkan Duman’a son yıllarda görülmemiş bir gönderme yaptı.
/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2012 Pazartesi, 18:14
Denizlispor’daki sportif anlamda yaşanan başarısızlıklar sonunda taraftarları çileden çıkardı. Son olarak oynanan Bucaspor maçındanda üç puanla ayrılan Denizlispor’da gidişat taraftarı memnun ve mutlu etmiyor.
Bucaspor maçında maraton tribünündeki taraftarlar Denizlispor Başkanı Yurdal Duman ve yönetim kurulunu istifaya davet etti. ‘Dumansız hava sahası istiyoruz’diye pankart asan taraftarlar, maçın belirli bölümlerinde ‘Yurdal Duman’ istifa tezahüratları yaptı.
Kapalı tribününde yer alan Çamlıklılar Taraftar Grubu üyeleri de tıpkı maraton tribünündeki taraftarlar gibi onlarda Başkan Yurdal Duman’ı istifaya çağırdı. Çamlıklılar Taraftar Grubu üyeleri de ‘Kafamız bugün çok Dumanlı’ pankartı astı.