Bizati Coulibaly’i istedi

Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, yeni yönetimden Macaristan’ın Debrecen takımından Adamo Coulibaly’i alınmasını istedi.
/ DENİZLİHABER / 19 Haziran 2013 Çarşamba, 15:06
Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Denizlispor Teknik direktörü Özcan Bizati, olağanüstü genel kurulun ilk oturumunda çoğunluğun sağlanarak seçimin yapılmasının camia adına büyük avantaj olduğunu söyleyerek, “Teknik direktör olarak yönetimden en büyük isteğim, Macaristan’ın Debrecen takımından Adamo Coulibaly’i almaları. Önceki sezon Macaristan’da gol kralı olan bu futbolcuyu uzun zamandır takip ediyorum. Kendisiyle görüştüm. Denizlispor’a gelmek için bizden haber bekliyor. Bu konuda yönetimin fedakarlık yapıp bu oyuncuyu transfer etmesini bekliyorum” dedi.
Özcan Bizati, Göztepe’den Ramazan Sal, Ali Tandoğan, Bülent Ertuğrul, Sinan Kaloğlu gibi isimlerle de bir an önce temasa geçilmesi ve transferleri için somut adımlar atılması gerektiğini sözlerine ekledi.
URKAY’IN MEHMET BATTAL ISRARI
Başkan Süleyman Urkay ise, Mehmet Battal ya da Kahe’den ikisinden birini transfer etmek istediğini, ilk görüşmenin yarın İzmir’de Mehmet Battal ile yapılacağını söyledi. Urkay, “Mehmet Battal’ı transfer etme şansımız, şu anda yüzde 51 civarında” derken, Kahe’yi yakından tanıdığını dile getiren teknik direktör Bizati ise, “Her defans oyuncusu Kahe ile oynamak ister. Markajı çok kolay oyuncu. Mehmet Battal transferi gerçekleşirse bizim için süper olur” yorumunda bulundu.
Yorumlar
Transfer gerceklestimi???