REKLAMI GEÇ

Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke: Toparlanmamız lazım

Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke: Toparlanmamız lazım

Denizlispor’un Gençlerbirliği’ne son dakikalarda yediği golle yenilmesinin ardından Teknik Direktör Fatih Tekke’den ‘Toparlanmalıyız’ açıklaması geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2021 Cumartesi, 00:19

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirterek, “Son dakikalarda yediğimiz golle mağlup olduk. Beklediğimiz hızlı hücum şanslarını, planımızı basit top kayıplarıyla uygulayamadık.” diye konuştu.

Tekke, Denizlispor’un sıkıntılı süreci atlatacağına inandığını dile getirerek, şöyle konuştu:
“Mağlubiyetler olabilir ama beni en fazla üzen şey; Denizlispor olarak kendimize çok daha fazla güvenmemiz gerekiyor, daha cesur olmamız lazım. Top bizdeyken basit top kaybı yapmamamız lazım. Oyuncularımı da anlıyorum, öz güven kayıpları var. Kolay değil. Kulübün yaşadığı süreç de ortada ama biz çok daha zor durumları da gördük. Bizim bunu değiştirecek gücümüz var. Denizlispor bu değil. Bir an önce toparlanmamız lazım.”

Yorumlar

M.ali özhan   -  Bağlantı 12 Aralık 2021, 16:31

Bence geçen haftalara göre takimin oynayışı iyiydi defans iyiydi tek sıkıntı ilerde top tutup cogalip topu kaybetmeden kaleye şut atmamiz lazim ismail aissati ve cecey daha fazla sorumluluk almali ben bu hafta begendim oynanan futbolu. Çeçenoglu hari

Trenkobuskas   -  Bağlantı 12 Aralık 2021, 02:36

Bu takım düşmez ama aynı zamanda bu takım çıkmaz!

Cürük Horozlar   -  Bağlantı 11 Aralık 2021, 17:03

Denizli Sporu Kapatin gittin tat vermiyorsunuz yeter artik

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı