REKLAMI GEÇ

Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak VAR’dan şikayetçi

Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak VAR’dan şikayetçi

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, 3-1 kaybedilen Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede “Maalesef yine bu VAR’la birlikte sıkıntı yaşıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2023 Salı, 01:10

Denizlispor’un deplasmanda 3-1 kaybettiği Çaykur Rizespor maçının ardından basın toplantısında değerlendirmeler yapan Teknik Direktörü Giray Bulak, VAR ile ilgili şikayetlerini dile getirdi.

Oyun planlarının topu daha fazla elde tutup, orta sahada daha kalabalık kalıp, pasla rakibin dengesini bozmak olduğunu belirten Bulak, “Biz daha kendimizi pasa yakın bir takım olarak görüyorduk ama Rizespor’un ön tarafta çok çabuk oyuncularının olması özellikle çok seri, çabuk rakibin dengesini bozan, savunmanın dengesini bozan koşuları bize pahalıya patladı. Biz bu gün çok eksik geldik. Kaptan Gökhan’ı bir hafta çalıştıramadık bugün iğneyle oynatmak zorunda kaldık. Hastalıktan dolayı gelemeyen 3 oyuncumuz var. Dolayısıyla rakip çok iyi hamleler yaparken, iyi oyuncuları oyunda kullanırken, biz o hamlelere cevap verecek oyuncu kullanamadık” dedi.

Oyunu 2-0’dan 2-1’e getirerek şok gollerden sonra maça iyi tutunduklarını anlatan Bulak, “Şok golle de bir beraberlik yakılabileceğimizi hesap ediyorduk, ama maalesef o frikikleri ve kornerleri yakalayamadık. İyi paslar yaptık, oyuna iyi girdik ve cesur oynadık. Maalesef yine bu VAR’la birlikte sıkıntı yaşıyoruz. Bütün Türkiye’nin söylediği pozisyonda biz evimizde penaltıyı kazanamadık. Burada orta sahada yapılan pozisyonda faul var ama hakem arkadaş görmüyor, VAR’daki arkadaş görmüyor ve gelip penaltı oluyor. Sonuçta geriye düşüyorsunuz. Hakemliği bırakmış arkadaşları VAR’a koyuyoruz, bunları hakemlikten aldıysanız niye VAR’a koyuyorsunuz. Bunu sorgulamak lazım” diye konuştu.

Yorumlar

MUSTAFA SABUNCUOĞLU   -  Bağlantı 24 Ocak 2023, 09:40

Maçı seyrettim. bahaneye gerek yok. Maşallah sporcularımız amatör küme takımı gibiydi tel tel dökülüyorlardı. acaba neden.?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı