REKLAMI GEÇ

Denizlispor, Türkiye Kupası’nda Turgutluspor’a evinde 2-1 yenildi ve elendi

Denizlispor, Türkiye Kupası’nda Turgutluspor’a evinde 2-1 yenildi ve elendi

Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında evinde 2. Lig temsilcisi Turgutluspor’u ağırladı. Maçın başında 1-0 geriye düşen yeşil siyahlılar, karşılaşmayı 2-1 kaybetti ve kupaya veda etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2020 Salı, 17:17

Denizlispor’da kötü gidiş ligin ardından Ziraat Türkiye Kupası’nda da sürdü. Ligde oynadığı 8 karşılaşmadan bir galibiyet, 2 de beraberlik alabilen Denizlispor, 5 puanla 20. sırada yer alıyor.

Hafta sona evinde Gaziantep Futbol Kulübü’ne 1-0’lık skorla boyun eğen Denizlispor, evinde bu kez Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. Lig Turgutluspor’u konuk etti.


Maça yine kötü başlayan Denizlispor, mücadelenin 8. dakikasında Muhammet Beşir’in attığı golle 1-0 geriye düştü.

İlk yarısı konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan mücadelenin ikinci yarısına daha derli toplu başlayan taraf Denizlispor oldu. Baskılı oyunu golü de beraberinde getirdi. 53. dakikada Hadi Sacko’nun attığı gol beraberliği getirdi.

Golden sonra daha etkili olmaya çalışan taraf Denizlispor’du. Ancak ev sahibi ekibin rakip ceza sahası içinde etkisizliği, 2. Lig temsilcisi Turgutluspor’u daha da cesaretlendirdi.

Mücadelenin 69. dakikasında bu kez sahneye konuk ekipten Sinan Özkara çıktı. Kullanılan köşe atışında kafayı vuran Sinan Özkara topu Denizlispor ağlarına gönderdi, takımını bir kez daha öne geçirdi.

Bu dakikadan sonra her iki takımın da çabaları skoru değiştirmeye yetmedi, mücadeleyi 2-1 kazanan Turgutluspor tur atladı.

Denizlispor, ligdeki kötü gidişini Ziraat Türkiye Kupası’na da sürdürdü ve kupaya veda etti.

Yorumlar

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 24 Kasım 2020, 21:12

Allah belasını versin inşallah CORONA ya yakalanırda aylarca yoğun bakımda kalır başka türlü gideceği yok

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 24 Kasım 2020, 21:09

Yeter artık yeter daha ağır yazacağım bu kadar şerefsiz haysiyetsiz bir hoca gelmedi ille küfür etmekmi lazım Sktr git artık ya koca 90 dk 1 oyuncu değişikliğimi yapılır 24 nl oyuncuyu çokmu aradınız pabucumun koysam ondan iyi oynar verilen parayaz

Haso   -  Bağlantı 24 Kasım 2020, 20:24

Sonu olmayan yol. Erken olmuş, iyi olmuş. Bunun primi var, deplasman masrafı var, var oğlu var. Müsrifliğin lüzumu yok, nasılsa 1-2 tur sonra elenirdi.

Taraftar   -  Bağlantı 24 Kasım 2020, 17:38

Yaziklar olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı