Denizlispor U-13 hiç yemeden 109 gol attı

Denizlispor’un U-13 futbol takımı hiç üzülme zevkini yaşayamadı. Takım 10 maçta rakip filelere 109 gol attı, hiç gol yemedi. En golcüler 40 gol atan Atakan ile 33 gol atan Erol.
/ DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2012 Perşembe, 13:20
Denizlispor’un U–13 futbol takımı rekorları alt-üst etmeye devam ediyor. Grup maçlarında oynadığı 9 müsabakada rakip filelere 102 gol atan yeşil-siyahlı minikler, kalesinde hiç gol görmedi. Önceki gün oynanan maçta Sarayköyspor’u da 7-0 yenen yeşil-siyahlı takımın 10 maçta attığı gol sayısı 109 oldu.
Her maç gol atan, hiç gol yemeyen Denizlispor U-13 futbol takımı ile antrenörler Tuncer Gökçe ve Seyfettin Kurtulmuş’u soyunma odasında ilk tebrik eden Denizlispor altyapı koordinatörü Ali Yalçın oldu. Denizlispor U-13 futbol takımında kaleciler Selahattin Can ile Mutlu hiç gol yeme zevkini tadamazken, takımda gol atmayan oyuncu bulunmuyor. Yeşil-siyahlı miniklerde 40 gol ile Atakan Üner, 33 gol ile Erol Turgut, 10 gol ile Hakan Can, 7 gol ile Beytullah ve 6 gol ile Salih Gökbel’in dışındakiler kaç gol attıklarını bile hatırlayamadı.