REKLAMI GEÇ

Denizlispor’a karşı çıktılar

Denizlispor’a karşı çıktılar

Denizli Belediye Meclisi’nde CHP grubu otopark gelirlerinin zor bir dönemden geçen Denizlispor’a verilmesini istedi. MHP ve AKP’li meclis üyeleri karşı çıktı. Otoparkın Belediyespor’a devri için başkanlığa yetki verildi.

/ DENİZLİHABER / 8 Ocak 2010 Cuma, 11:19

Denizli’nin en büyük markası Denizlispor siyasetin ihanetine uğradı. Önceki günkü belediye meclisi oturumunda Hasan Gönüllü Katlı Otoparkı konusu gündeme gelince büyük bir haksızlık yaşandı. Gündeme gelirleri Denizli Belediyespor’a devredilip devredilemeyeceği yönüyle alınan bu madde görüşülürken, garip gelişmeler yaşandı. Öneriyi gündeme getiren AKP’li meclis üyeleri; hali hazırda ücretsiz hizmet veren otoparkın Denizli Belediyespor’a tahsisini protokol hazırlanması için encümene yetki verilmesini Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’ye de imza yetkisi verilmesini istediler.
Bu duruma tepki gösteren CHP’liler, Denizli için en önemli kulübün Denizlispor olduğunu böyle bir kaynağın da mutlaka Denizlispor’a aktarılması gerektiğini belirttiler. Söz alan CHP’li meclis üyeleri, Denizlispor’un zor bir dönemden geçtiğini, düşme hattında mücadele verdiğini hatırlatarak, “Denizlispor Kulübü başkanı Ali İpek ve fedakar mesai arkadaşları yokluklar içindeki bu kulübü yıllardır Turkcell Süper Lii’de tutmak için ellerinden geleni yaptılar. Onları kent olarak yeterince yalnız bıraktık. Belediyespor’un yeterince kaynağı var. Pek çok profesyonel kulüpte olmayan tesis ve olanaklara sahip. Şu anda öncelikli düşünmemiz gereken Denizlispor’dur. Böyle bir kaynak tahsis edilecekse Denizlispor’a tahsis edilmelidir. Bu otopark 1200 araç kapasiteli ve çok yüksek gelir getirebilir. Bu kaynak transfer yapamayan Denizlispor’a ilaç gibi gelecektir. Her fırsatta Denizlisporlu olduğunu söyleyenler artık laf değil iş üretmelidir” dedi.
Bunun üzerine CHP’li üyeler gelirin Denizlispor’a tahsis edilmesi için önerge vermek istedi. Ancak önceki önergeyi oylamaya koyuldu ve CHP’nin 11 üyesi ile itirazına rağmen AKP’li ve MHP’li toplam 24 oyla Hasan Gönüllü Katlı Otoparkı Belediyespor’a tahsis edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı