REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR’A MORAL ZİYARETİ

DENİZLİSPOR’A MORAL ZİYARETİ

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Yönetim Kurulu üyeleri Göztepe maçı öncesi Denizlispor kampını ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 8 Eylül 2011 Perşembe, 16:04

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Denizlispor, ligin ilk maçında yarın akşam karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarını tamamlarken, son antrenman öncesi yapılan ziyaretlerle moral buldu. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve DGC Yönetim Kurulu antrenmanı ziyaret ederek, yönetim, teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram edip, çiçek verdi. Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ziyarette, futbolculara baklava ikram eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlispor’un geçmişte büyük başarılara imza attığını belirtti. DGC Başkanı Önder Varol ve yönetim kurulu üyeleri de zorlu maç öncesi yeşil siyahlılarla bir araya geldi. DGC Başkanı Önder Varol Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu’na, DGC Başkan Yardımcısı Adem Erdağı da Teknik Direktör Güvenç Kurtar’a çiçek vererek Göztepe maçında başarılar diledi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Teknik Direktör Güvenç Kurtar ise, “Bize her koşulda destek olan Denizli Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Denizlispor olarak tek hedefimiz şampiyonluk. Bunun için yola çıktık ve bunu başaracağız” diye konuştu.

KIBRISLIOĞLU’NDAN TARAFTARA ÇAĞRI
Öte yandan Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Göztepe maçında centilmenliğin kendileri için en önemli kriter olduğunu belirterek, kazananın kaybedeni alkışladığı bir maç olmasını istediklerini, bu görüşlerini taraftarlara da ileteceklerini söyledi. Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Denizlispor, bugün akşam 2011-2012 sezonunun açılış maçında karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarını tamamladı. Lige galibiyetle başlamak isteyen yeşil siyahlı ekipte, Kulüp Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu zorlu Göztepe maçı öncesi fair play çağrısında bulundu. “Özlediğimiz futbola bir ay gecikmeli başlıyoruz” diyen Hasan Kıbrıslıoğlu, “Gecikmeli de olsa futbolu selamlamak hepimizin özlediği bir gün. Cuma günü önemli bir derbiyle Bank Asya ligi sezona merhaba diyecek” diye konuştu. Rakipleri Göztepe’nin önemli bir camia ve futboldaki yerinin belli olduğunu belirten Kıbrıslıoğlu, “Denizlispor da Türkiye’nin en önemli şehirlerinden bir tanesinin kulubü. Geçmişi de önemli başarılarla dolu. Fakat 2 yıl önce Bank Asya ligine indik. Denizlispor burada da önemli bir mücadeleye başlıyor. Geldiğimden beri söyledim. Biz takımımızı etik ve ahlaka önem veren futbolcularla doldurduk. Bu maçın da fair play kuralları çerçevesinde kazasız belasız ve sakatsız bir karşılaşma olmasını temenni ediyorum” dedi. Göztepe Kulübü Başkanı ile 25 yıllık arkadaşlıkları olduğunu ifade eden Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, “Geçmişte ticaretimiz oldu. Umarım kendisi de gelir. Kendisini ve Göztepe’yi konuk etmekten müthiş mutluluk duyacağız. Umarım kazanan taraf biz oluruz. Kazanmasak bile Göztepe’yi maç sonrası alkışlamak istiyoruz. Bu görüşümüzü taraftarımıza da ileteceğiz. İnşallah kaybedenin kazananın alkışladığı, centilmenlik dolu rekabet dolu bir karşılaşma olur ama umarım kazanan da biz oluruz” dedi. Denizlispor’da Ali Helvacı, İsmail Baydil, Huzeyfe ve yeni transferler Kemal Aslan ve Eser Yağmur Göztepe maçında forma giymeyecek. Denizlispor’un Göztepe maçına, Evren- Veli, Koray, Burak, Ercan- Güray, Emin, Ragıp, Fatih Yiğen- Fatih Ceylan, Gohou on biriyle çıkması bekleniyor.

25. RANDEVU
En son 2002–2003 sezonunda Süper Lig’de karşılaşan iki ekip, bu yıla kadar 3 sezon Süper Lig’de, 8 sezon da Bank Asya 1. Lig’de birlikte yer aldılar. Bu 11 sezonda 24 kez karşılaşan iki ekipten Denizlispor rakibini 14 kez mağlup ederken, Göztepe’nin 4 galibiyeti bulunuyor. 6 müsabakanın berabere bittiği müsabakalarda Denizlispor 30 gol atarken, Göztepe ise rakip fileleri 20 kez havalandırdı. İlk olarak 1980–1981 sezonunda karşılaşan iki ekipten Göztepe ilk sezonda rakibini 6–1 mağlup etmeyi başardı. Göztepe liglerde oynadığı son 6 karşılaşmada rakibini mağlup edemedi.
Bu sezon Göztepe’nin kadrosunda bulunan İlhan Şahin iki ekibin son mücadelesi olan 2002–2003 sezonunda 17 Mayıs 2003’teki Göztepe-Denizlispor maçında Göztepe’nin 18 kişilik kadrosunda bulunuyordu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı